Titan Life Athlete T73 Test

Titan Life Athlete T73 Test

Inneholder lenker til annonsører

I vår test av tredemøllen Titan Life Athlete T73 har vi hentet ut ekspertvurderinger fra flere tiltrodde aktører, som har vektlagt blant annet brukervennlighet, løpebånd, slitestyrke og komfort.

Ved å handle gjennom våre lenker bidrar du til at vi kan fortsette med det gode arbeidet - for deg, som forbruker.
Klikk her for å lese mer om hvordan vi beregner den totale testscoren!

Titan Life Athlete T73

9.0 / 10

Titan Life Athlete T73 Test

Beskrivelse: Titan Life Athlete T73 er levert av den anerkjente leverandøren Titan Life, og er utstyrt med en topphastighet på hele 22 km/t.

Tredemøllen har fått mye skryt for å være svært godt egnet til heftige intervalløkter, så vel som lengre kondisjonsøkter.

Løpebåndet til T73 er 140 centimeter langt, og 51 centimeter bredt - og har fått mye skryt for å være både mykt og behagelig.

Titan Life Athlete har også støtte for flere ulike tilkoblinger, slik at du enkelt kan koble til din mobiltelefon mens du trener.

Både testerne og forbrukerne er også svært fornøyde med den innebygde treningscomputeren, som støtter både pulsmåling, kaloriforbruk, kroppsfettanalyse, tid, hastighet og mye mer.

Utover dette er computeren utstyrt med 24 forhåndsinstallerte treningsprogrammer, slik at du enkelt kan sette i gang med treningen.

Titan Life Athlete T73 har mottatt svært gode tilbakemeldinger fra både testerne og forbrukerne.
Den høye maksimale hastigheten, kombinert med hele 20 stigningsnivåer, legger grunnlaget for svært intensive treningsøkter!

9.4 / 10
GetFitness.no

"Tredemøllen er utstyrt med både pulsmåler, kalorimåler, kroppsfettanalyse, mulighet for filmvisning og bluetooth. Med 24 forhåndsinstallerte programmer er det svært lite du trenger å gjøre selv for å komme i gang med treningen. Løpebåndet på denne tredemøllen er en av de mest behagelige vi har testet så langt. Den gode dempingen gir deg en behagelig treningsøkt, samtidig som skaderisikoen er minimal."

Vis mer ▼
9.4 / 10
HardWorkout.no

"Titan Life Athlete T73 er en tredemølle som passer godt til mer erfarne løpere, men er også perfekt til "nybegynnere". Den har ekstra støtdemping innebygd i løpebanen, og innebygd luftfjæring som bidrar til mer skånsom løpeopplevelse og mindre slitasje på ledd og muskler."

Vis mer ▼

For å få en oversikt over de beste tredemøllene, anbefaler vi at du tar en titt på vår test av tredemøller!