Titan Life Rower Performance R22 Test

titan-life-rower-r22-test

Inneholder lenker til annonsører

I vår test av romaskinen Titan Life Rower Performance R22 har vi hentet ut ekspertvurderinger fra flere tiltrodde aktører, som har vektlagt blant annet brukervennlighet, ytelse, slitestyrke og komfort.

Ved å handle gjennom våre lenker bidrar du til at vi kan fortsette med det gode arbeidet - for deg, som forbruker.
Klikk her for å lese mer om hvordan vi beregner den totale testscoren!

Titan Life Rower Performance R22

8.8 / 10

titan-life-rower-r22-test

Beskrivelse: Titan Life Rower Performance R22 har mottatt skryt fra testerne for å by på en intensiv og svært realistisk treningsopplevelse.

Rower R22 er utstyrt med vannbasert motstand, og det rapporteres fra flere hold om at rotakene føles svært jevne og naturtro.

Romaskinen er utstyrt med en egen integrert treningscomputer, som har funksjoner for både tid, distanse, kaloriforbruk, antall rotak og pulsmåling.
Pulsmålingene gjennomføres via den innebygde pulsmottakeren, men pulsbelte må for øvrig kjøpes separat.

Flere av de positive tilbakemeldingene fra både testerne og forbrukerne går på selve treningsopplevelsen.
Rower R22 oppleves som svært stabil i bruk, og flere har rapportert om at setet er svært behagelig å sitte på - selv ved lengre treningsøkter.

Forbrukerne ser seg også fornøyd med at monteringsmanualen er svært tydelig og lettfattelig, og det gis skryt for at støynivået er lavt og komfortabelt.

Titan Life Rower Performance R22 byr på en behagelig treningsopplevelse, med stabile og jevne rotak.
Den vannbaserte motstanden fører til at rotakene oppleves som realistiske, samtidig som støynivået holdes lavt.

9.6 / 10
GetFitness.no

"Titan Life Trainer R22 Water Rower byr på en svært realistisk treningsfølelse, og den vannbaserte motstanden gjør at rotakene føles jevne og behagelige. Den integrerte treningscomputeren er utstyrt med mange hendige funksjoner, og du kan enkelt utføre pulsmålinger via den trådløse pulsmottakeren."

Vis mer ▼
9.0 / 10
Best-i-Test.nu

"Titan Life Rower Trainer R22 passer utmerket for deg som ser etter en effektiv, men skånsom puls- og styrketrening til en lav prislapp. Vannmotstanden bidrar til en fin bakgrunnslyd og gir en virkelighetstro roing."

Vis mer ▼

For å få en full oversikt over de beste romaskinene på markedet anbefaler vi at du tar en titt på vår test av romaskiner!