Titan Life Rower R65 Test

Titan Life Rower R65 Test

Inneholder lenker til annonsører

I vår test av romaskinen Titan Life Rower R65 har vi hentet ut ekspertvurderinger fra flere tiltrodde aktører, som har vektlagt blant annet brukervennlighet, ytelse, slitestyrke og komfort.

Ved å handle gjennom våre lenker bidrar du til at vi kan fortsette med det gode arbeidet - for deg, som forbruker.
Klikk her for å lese mer om hvordan vi beregner den totale testscoren!

Titan Life Rower R65

6.5 / 10

Titan Life Rower R65 Test

Beskrivelse: Titan Life Rower R65 er en kraftig romaskin som leveres med en kombinasjon av luft- og magnetisk motstand.

Luftmotstanden vil bidra til å sikre en mer realistisk roopplevelse, samtidig som den magnetiske motstanden muliggjør trening med tung belastning.

På fremsiden av romaskinen finner du en praktisk treningscomputer, som til enhver tid gir deg nyttig informasjon om treningsøkten.

Testerne gir også Rower R65 skryt for å ha hele 16 ulike motstandsnivåer, slik at du enkelte kan variere belastningen underveis i treningsøkten - og kombinert med de 21 ulike treningsprogrammene er valgmulighetene mange.

Titan Life Rower R65 er en rimelig romaskin, som leveres med et svært solid motstandssystem.
Belastningen kan varieres mellom mange ulike nivåer, og det store utvalget av treningsprogrammer gir deg mange variasjonsmuligheter!

8.5 / 10
HardWorkout.no

"Titan Life Rower R65 er en ypperlig romaskin for alle som er ute etter en høykvalitets romaskin til hjemmetrening- både nybegynnere og mer erfarne."

Vis mer ▼

For å få en full oversikt over de beste romaskinene på markedet anbefaler vi at du tar en titt på vår test av romaskiner!