Titan Life T65 Test

Titan Life T65 Test

Inneholder lenker til annonsører

I vår test av tredemøllen Titan Life T65 har vi hentet ut ekspertvurderinger fra flere tiltrodde aktører, som har vektlagt blant annet brukervennlighet, løpebånd, slitestyrke og komfort.

Ved å handle gjennom våre lenker bidrar du til at vi kan fortsette med det gode arbeidet - for deg, som forbruker.
Klikk her for å lese mer om hvordan vi beregner den totale testscoren!

Titan Life T65

8.3 / 10

Titan Life T65 Test

Beskrivelse: Titan Life T65 er et solid premiumvalg for deg som ønsker en tredemølle med mulighet for høy hastighet.

Den maksimale hastigheten til Titan Life T65 er hele 22 km/t, og stigningen kan justeres mellom hele 22 ulike stigningsnivåer.

Løpebåndet drives av en kraftig 3 HK motor, og bredden på selve løpebåndet er hele 52 centimeter.

Den innebygde treningscomputeren er utstyrt med svimlende 48 forhåndsinstallerte treningsprogrammer, og har støtte for både håndpuls- og trådløs pulsmåling.

Pulsbelte medfølger!

9.6 / 10
GetFitness.no

"Titan Life har gjort det stort innenfor treningsutstyr til hjemmet de siste årene, og dette med god grunn. Titan Life er kjent for god kvalitet, og tredemøllen T65 er intet unntak. Titan Life T65 er utstyrt med en kraftig 3 HK motor, som totalt gir deg mulighet til å gjennomføre treningsøkter hvor hastigheten er opptil 22 km/t. Stigningsnivået kan naturligvis også enkelt justeres, og du kan velge mellom hele 22 ulike stigningsnivåer. Slik som de fleste andre tredemøller er T65 også utstyrt med en innebygd treningscomputer, med funksjoner for både tid, hastighet, distanse, kaloriforbruk, stigning og puls. Pulsmålingene gjennomføres enkelt via de innebygde håndpulsmålerne – eller eventuelt via det trådløse pulsbeltet som følger med. I tillegg til dette finner man også hele 48 ulike forhåndsinstallerte treningsprogrammer på computeren, slik at du enkelt kommer i gang med treningen. All treningsinformasjon presenteres på en enkel måte gjennom en 5″ LCD-skjerm, som er plassert sammen med hurtigknappene fremst på tredemøllen. Kort og godt et solid valg for deg som trenger en driftssikker og pålitelig tredemølle!"

Vis mer ▼
9.0 / 10
HardWorkout.no

"Titan Life T65 er i utgangspunktet en mer påkostet mølle, men selges i dag til en meget god pris. T95 kommer med en kraftig 3 HK motor med 6 HK Peak. Den når hastigheter på opptil 22 km/t, og har hele 22 ulike stigningsnivåer. Løpebåndet måler 140cm x 52cm, og byr på god støtdemping og komfort. Den er ikke like godt dempet som møllene med NRG-teknologien fra f.eks. Adidas, men er meget god til prisen. Rammen er stabil og trygg, og gjør at maskinen føles stødig å løpe på. Titan Life T65 kommer med en 5″ LCD skjerm som viser aktuell treningsinformasjon, samt mulighet til å velge blant 48 ulike forhåndsinnstilte programmer. Titan Life T65 kan også varte opp med analyse av kroppsfett. Maskinen leveres med flaskeholder og trådløst pulsbelte inkludert. Den kan enkelt slåes sammen og trilles bort."

Vis mer ▼

For å få en oversikt over de beste tredemøllene, anbefaler vi at du tar en titt på vår test av tredemøller!