Titan Life T90 Pro Test

Titan Life T90 Pro Test

Inneholder lenker til annonsører

I vår test av tredemøllen Titan Life T90 Pro har vi hentet ut ekspertvurderinger fra flere tiltrodde aktører, som har vektlagt blant annet brukervennlighet, løpebånd, slitestyrke og komfort.

Ved å handle gjennom våre lenker bidrar du til at vi kan fortsette med det gode arbeidet - for deg, som forbruker.
Klikk her for å lese mer om hvordan vi beregner den totale testscoren!

Titan Life T90 Pro

8.3 / 10

Titan Life T90 Pro Test

Beskrivelse: Titan Life T90 Pro er et solid premiumvalg for deg som er opptatt av kvalitet.
Ulikt mange andre tredemøller som er myntet på privatmarkedet, er T90 Pro utstyrt med en svært kraftig motor på hele 3 hk - og den maksimale hastigheten er dermed hele 22 km/t.
Stigningen kan enkelt justeres mellom hele 22 ulike nivåer.

Den innebygde treningscomputeren har også fått svært mye skryt for å være oversiktlig, og viser nyttig informasjon om treningsøkten - slik som tid, distanse, kaloriforbruk og puls.

Selve løpebåndet er hele 155 centimeter langt og 54 centimeter bredt, og har fått skryt fra testerne for å være både trygg og komfortabel.

Fått skryt for å være svært stabil i bruk!

9.6 / 10
GetFitness.no

"Titan Life T90 Pro er kort og godt et solid premiumvalg for deg som er opptatt av høy kvalitet, og har et løpebånd få andre tredemøller kan konkurrere med!"

Vis mer ▼
8.8 / 10
HardWorkout.no

"Titan Life T90 Pro er tredemøllen for deg som ønsker en mølle med stort løpebånd og en maskin som tåler mye bruk. Titan Life T90 Pro er i utgangspunktet laget for det kommersielle markedet, men er perfekt for deg som ønsker det beste. Tredemøllen kommer med en kraftig AC motor på 3 hk, og møllen tåler både hard og intens trening. Titan Life T90 Pro anbefales ofte til mosjonsklubber, foreninger og virksomheter, men er vell så bra til supermosjonisten som løper mange timer i uken. T90 Pro kan varte opp med hastigheter opptil 22 km/t, og 22 ulike stigningsnivåer. En stor og oversiktlig skjerm gir deg info om puls, distanse, kalorier, tid, etc., og det gjør det enkelt å velge mellom de 25 innebygde treningsprogrammene. Det er integrerte pulssensoren i håndtakene, men du kan også benytte din egen."

Vis mer ▼

For å få en oversikt over de beste tredemøllene, anbefaler vi at du tar en titt på vår test av tredemøller!