Titan Life T95 Pro Test

Titan Life T95 Pro Test

Inneholder lenker til annonsører

I vår test av tredemøllen Titan Life T95 Pro har vi hentet ut ekspertvurderinger fra flere tiltrodde aktører, som har vektlagt blant annet brukervennlighet, løpebånd, slitestyrke og komfort.

Ved å handle gjennom våre lenker bidrar du til at vi kan fortsette med det gode arbeidet - for deg, som forbruker.
Klikk her for å lese mer om hvordan vi beregner den totale testscoren!

Titan Life T95 Pro

8.3 / 10

Titan Life T95 Pro Test

Beskrivelse: Titan Life T95 Pro er en tredemølle som i utgangspunktet er tiltenkt for det kommersielle markedet, men som nå også har gjort inntog på privatmarkedet.
Tredemøllen er spesielt designet for å håndtere intens bruk over lengre tid, og har derfor fått skryt for å være en pålitelig og holdbar tredemølle.

Selve løpebåndet er et av de mest romslige som er tilgjengelige på privatmarkedet, med en bredde på hele 60 centimeter - og en lengde på 162 centimeter.

Testerne er også imponerte over hvor stabil denne tredemøllen er - og med en egenvekt på hele 185 kg kan du føle deg trygg på at tredemøllen står slik den skal.

Utvalget av forhåndsinstallerte treningsprogrammer er også enormt, og du kan altså velge mellom hele 99 ulike treningsprogrammer.

Leveres med 2 integrerte vifter, samt egen funksjon for måling av kroppsfett!

9.6 / 10
GetFitness.no

"Dimensjonene på løpebåndet har vi også lite negativt å si om. Med en lengde på hele 162 centimeter, kombinert med en bredde på 60 centimeter, har du mer enn nok plass til å boltre deg på - selv når du virkelig pusher på med knallharde intervaller. Løpebåndet til Titan Life T95 Pro er faktisk en av de mest romslige på markedet, og gir ytterligere forsterkning til den solide premium-følelsen denne tredemøllen har."

Vis mer ▼
8.7 / 10
HardWorkout.no

"Du kan velge mellom 99 ulike treningsprogrammer. 2 innebygde vifter samt et tydelig display som viser: tid, hastighet, distanse, kalorier, helning, puls, programprofil og en kropsfett-funksjon. AC-motoren er svært pålitelig og sterk, og brukes kun i tredemøller der det stilles store krav til holdbarheten. Skal du ha det en stødig mølle med stort løpebånd der du bare kan peise på, så er TITAN LIFE T95 Pro et  kanon godt valg! Bare husk at du bør ha  ganske god plass. "

Vis mer ▼

For å få en oversikt over de beste tredemøllene, anbefaler vi at du tar en titt på vår test av tredemøller!