Test av trådløse støvsugere – Best i Test

Trådløs støvsuger test

Det finnes svært mange støvsugere ute på markedet, og det er ikke alltid like greit å bestemme seg for hvilken man bør velge.

Flere og flere av modellene er nå også trådløse, slik at du enkelt kan rengjøre hjemmet uten at du trenger å ta hensyn til arbeidsradiusen.

Prisene på de ulike trådløse støvsugerne er svært variable, og det er ikke alltid slik at de dyreste også er de beste.

Faktorer som batteritid, støvkapasitet og sugeevne er svært viktig å ta hensyn til, og optimalt sett bør også lydnivået være så lavt som overhodet mulig.

I vår test av trådløse støvsugere har vi samlet ekspertvurderinger og kundeanmeldelser, og kåret beste trådløse støvsuger i 2021.

Trådløs støvsuger test – Best i test 2021!

Kort oppsummert er dette den nåværende rangeringen i vår test av trådløse støvsugere.
Du kan naturligvis lese mer om hvert produkt lenger ned i artikkelen.

Obs: Lenkene i denne oppsummeringen leder til den av våre samarbeidspartnere med produktet på lager til best pris.
Merk at rangeringen til enhver tid oppdateres basert på de ulike ekspert- og kundeanmeldelsene!

  1. Dyson V11 Absolute (Ikke tilgjengelig)
  2. Xiaomi Roborock Mace H6
  3. Dyson V8 Absolute
  4. Bosch BCH7ATH32K
  5. Samsung Jet 90 Multi
  6. Dyson Cyclone V10 Absolute
  7. Dyson V11 Absolute Extra
  8. Philips SpeedPro Max XC8049
  9. Bosch Zoo ProAnimal (BCH6ZOOO)
  10. Philips SpeedPro Max XC8043 (Ikke tilgjengelig)

Trykk her for å vise alle produktene.. (+5)

Ved å handle gjennom våre lenker bidrar du til at vi kan fortsette med det gode arbeidet - for deg, som forbruker.
Klikk her for å lese mer om hvordan vi beregner den totale testscoren!

1. Dyson V11 Absolute

Dyson V11 Absolute

9.4 / 10

Dyson V11 Absolute Test

Beskrivelse: Du skal lete lenge før du finner en støvsuger som er mer omtalt enn Dyson V11 Absolute.

Denne trådløse støvsugeren har vært gjenstand for et hav av ulike tester, og V11 Absolute ble blant annet kåret til best i test hos forbrukermagasinet DinSide.no.

Èn av de store fordelene med V11 Absolute er fleksibiliteten - og støvsugeren yter svært godt på de aller fleste overflater.
Tek.no trekker blant annet frem at støvsugeren fungerer ypperlig på både hardt og mykt underlag, og V11 Absolute får også skryt for å håndtere dyrehår med glans.

Med hele 7 ulike munnstykker kan du enkelt tilpasse støvsugeren til ditt behov, og den solide sugekraften gjør at du kan føle deg trygg på at det virkelig blir rent.

Sammenlignet med andre trådløse støvsugere er batteritiden svært god, og det hendige LED-displayet gir deg til enhver tid informasjon om nåværende batteristatus.

Ordinærprisen er forøvrig en god del høyere enn mange andre støvsugere, men dersom du er villig til å betale det lille ekstra for en effektiv og ytelsessterk støvsuger, er Dyson V11 Absolute en av de aller beste støvsugerne som er å få tak i på markedet.

Kort og godt er Dyson V11 Absolute en solid støvsuger som leveres med en lang rekke hendige funksjoner, og den forlengede batteritiden gjør at du kan utføre jobben i ditt eget tempo.

10 / 10
TechRadar.com

"The Dyson V11 Absolute is a fantastic cordless cleaner that can tackle both hard floors and carpets with ease. Even in Eco mode if offers powerful suction, enabling you to make the most of the 60-minute run-time. The LCD screen is easy to navigate, and is handy for letting you know if there’s a blockage and how much run-time is left."

Vis mer ▼
10 / 10
ExpertReviews.co.uk

"The price is high, but the Dyson V11 reigns supreme as the best cordless vacuum around"

Vis mer ▼
10 / 10
T3.com

"The Dyson v11 Absolute takes cordless vacuuming to new levels with industry-leading suction power and excellent battery and motor management. Yes, it’s expensive but, whether in stick or handheld mode, this blue beauty performs exceedingly well at devouring whatever you throw in its path. Hugely recommended."

Vis mer ▼
10 / 10
TrustedReviews.com

"More power, a smart display and a brilliant new floor head make the Dyson V11 Absolute the best vacuum cleaner you can buy."

Vis mer ▼
9.8 / 10
HjemOgHage.no

"Kort og godt er Dyson V11 Absolute en solid støvsuger som leveres med en lang rekke hendige funksjoner, og den forlengede batteritiden gjør at du kan utføre jobben i ditt eget tempo. Ordinærprisen er forøvrig en god del høyere enn mange andre støvsugere, men dersom du er villig til å betale det lille ekstra for en effektiv og ytelsessterk støvsuger, er Dyson V11 Absolute et godt kjøp!"

Vis mer ▼

Klikk her for å vise alle testene (+3)

9.0 / 10
Best-i-Test.nu

"Dyson V11 Absolute passer for deg som vil ha en allsidig, brukervennlig og kompetent støvsuger. Den er mangefasettert takket være sitt design og trådløse funksjon, samtidig som den er sterk og har mange tilbehør."

Vis mer ▼
8.5 / 10
Tek.no

"En utrolig god støvsuger som dessverre kan bli litt slitsom å bruke i lengden."

Vis mer ▼
8.3 / 10
DinSide.no

"God sugeeffekt, rikt med tilbehør, lett å manøvrere, LED-display."

Vis mer ▼

2. Xiaomi Roborock Mace H6

Xiaomi Roborock Mace H6

9.0 / 10

Xiaomi Roborock Mace H6 test

Beskrivelse: Xiaomi Roborock Mace H6 er en svært letthåndterlig støvsuger, og med en egenvekt på kun 1,4 kilo vil du svært enkelt kunne rengjøre huset ditt uten de store anstrengelsene.

Ulikt flere av konkurrentene, slik som eksempelvis Dyson V11 Absolute, har Xiaomi lansert Roborock Mace H6 med en svært fornuftig pris.
Til tross for den lave prisen, har Roborock Mace H6 mottatt skryt fra flere hold for at den har en meget god sugekraft, og ytelsesmessig gjør den det svært godt - spesielt på hardt underlag.

På den negative siden trekker flere av testerne frem at ytelsen ikke er helt på topp når det kommer til tepper og andre myke underlag, og den sliter noe med å få med seg alt av dyrehåret opp fra underlaget.

Men, dersom du ikke har spesielt mange tepper i boligen din er ikke dette et stort problem - og den lave prisen gjør absolutt dette til et svært godt kjøp.

Xiaomi Roborock Mace H6 er en enkel og letthåndterlig støvsuger, med et svært lavt støynivå. Støvsugeren er et perfekt valg for deg som primært skal rengjøre på harde underlag, og den smidige konstruksjonen gjør at du enkelt kommer til på trange plasser!

10 / 10
VacuumsGuide.com

"Both the Roborock H6 and Dyson V11 clean superbly. The V11 is more powerful, though, while the H6 scores high on weight and compactness. The type to choose, therefore, depends on your particular needs. If looking for a highly usable vacuum and your home is mostly bare floors, I would recommend the Roborock H6. For a home with lots of carpeted areas, or if you already have a handheld for lighter tasks and tight places, I would advise you to pick the Dyson V11."

Vis mer ▼
8.0 / 10
Tek.no

"En jevnt over god støvsuger til en svært behagelig pris"

Vis mer ▼
8.0 / 10
M3.se

"Med H6 Adapt visar Roborock att de är att räkna med även i detta produktsegment. En effektiv rengöring liksom ett brett användningsområde i och med de medföljande olika munstycken liksom ett omfattande filtersystem gör modellen högintressant för den mer krävande användaren. Den kostar förvisso en hel del,men är betydligt billigare än exempelvis Dysons toppmodeller."

Vis mer ▼

3. Dyson V8 Absolute

Dyson V8 Absolute

9.0 / 10

Dyson V8 Absolute Test

Beskrivelse: Dyson V8 Absolute ble lansert for første gang i 2016, og har siden den gang blitt en svært populær støvsuger.
I løpet av de siste årene har V8 Absolute vært gjenstand for en lang rekke ekspertvurderinger, og testerne er jevnt over svært tilfredse med produktet.

Dyson V8 Absolute omtales som svært kraftig, og den solide motoren gir støvsugeren en meget god sugeevne - og testerne har blant annet bemerket seg at den er ekstremt godt egnet til støvsuging av dyrehår.
Med i pakken finner du også hele 6 ulike munnstykker, slik at du enkelt kan støvsuge både møbler og gardiner.
Munnstykkene gir deg også en stor grad av fleksibilitet, da de er utformet på en svært funksjonell måte - slik at du enkelt kommer til selv på smale og trange steder.

Jevnt over er testerne også imponerte over hvor letthåndterlig denne modellen er, og Dyson har klart å opprettholde en lav egenvekt, selv med en så kraftig motor.
Det norske forbrukermagasinet Tek.no trekker for øvrig frem at støvsugeren sliter noe på hardt underlag, og at den rett og slett ikke får med seg alt opp fra gulvet.
Sett bort fra denne ene negative tilbakemeldingen, er både testerne og forbrukerne svært imponerte over sugeevnen, og magasinet GoodHouseKeeping.com skryter av ytelsen - selv på hardt underlag.

Enkelte av testerne trekker for øvrig også frem prisen som en negativ faktor, men i den siste tiden har prisnivået blitt redusert noe - hovedsakelig på bakgrunn av at Dyson har lansert nyere modeller.

Et lite irritasjonsmoment du allikevel bør være klar over, er at du må holde inne knappen på støvsugeren hele tiden mens den er i bruk.
Dette er ikke unikt for Dyson V8 Absolute, og er en egenskap man dessverre ser hos de aller fleste Dyson-støvsugerne.

Til tross for at Dyson V8 Absolute ikke er siste skrik, er dette fortsatt en svært solid støvsuger - og med nyere modeller tilgjengelige på markedet, er prisnivået langt mer fornuftig enn tidligere!

10 / 10
ExpertReviews.co.uk

"Launching at an expensive £499, the Dyson V8 Absolute has since plummeted down to a far more reasonable £349. It's still a superb cordless vacuum cleaner, despite its age, and if you're a bit strapped for cash, and you need something lightweight with plenty of oomph, the Dyson V8 Absolute remains a formidable choice."

Vis mer ▼
10 / 10
TrustedReviews.com

"The V8 is so powerful it can replace a corded cleaner for most jobs, including picking up pet hair. This model has been eclipsed in power by the more recent V10 and V11 models, but it continues to be an impressive cleaner, and works well in combination with a powered cleaner."

Vis mer ▼
9.6 / 10
GoodHouseKeeping.com

"This Dyson cordless stick vacuum impressed our testers with excellent pickup. It removes dust, debris and even pet hair from all floor types. When used as a stick vacuum, it feels lightweight and manoeuvrable. But as a handheld vacuum, we found it a bit heavy and cumbersome."

Vis mer ▼
9.0 / 10
Best-i-Test.nu

"I det hele tatt er Dyson V8 en støvsuger som passer til de fleste hjem. Den gjør en utmerket jobb, passer til flere forskjellige typer overflater og kan brukes både som håndstøvsuger og skaftstøvsuger. Den kommer også til i alle kriker og kroker."

Vis mer ▼
7.5 / 10
Tek.no

"Dyson v8 er absolutt en god støvsuger, men til denne prisen hadde vi forventet oss enda mer."

Vis mer ▼

Klikk her for å vise alle testene (+1)

6.0 / 10
DigitalTrends.com

"If your place is spacious and you’re looking for something to be your one-and-only vacuum, you probably don’t want a cordless. But if your apartment has pets, hardwood floors, and carpet and you want something that can handle it all, the V8 is versatile enough to do so. It’s pretty enough that you might not mind hanging it on your wall, but there are cheaper, less elegant cordless vacs out there if the V8 doesn’t fit your budget."

Vis mer ▼

4. Bosch BCH7ATH32K

Bosch BCH7ATH32K

8.5 / 10

Bosch BCH7ATH32K test

Beskrivelse: Bosch BCH7ATH32K er en trådløs støvsuger, som leveres med svært god batteritid.
Totalt har Bosch BCH7ATH32K en potensiell brukstid på hele 75 minutter, noe som er langt bedre enn de aller fleste konkurrentene på markedet.
Selve oppladningstiden er også betraktelig lavere enn hos konkurrentene, og på kun 180 minutter er støvsugeren fulladet og klar for en ny runde.

Forbrukerne er også svært fornøyde med størrelsen på støvbeholderen, som rommer hele 0,9 liter - noe som i praksis er nesten dobbelt så mye som mange av konkurrentene.

Testerne er også imponerte over ytelsen både på hardt og mykt underlag, og trekker blant annet frem at støvsugeren er svært godt egnet til å støvsuge opp dyrehår fra tepper.

På den negative siden mener allikevel testerne at støynivået er noe høyt - noe forbrukerne for øvrig ikke er enig i.

Bosch BCH7ATH32K er en solid støvsuger, som leveres med en svært god batteritid.
Sugeevnen er det også lite å utsette på, og den yter svært godt på både hardt og mykt underlag!

10 / 10
Tech-Test.dk

"Bosch BCH7ATH32K Athlet Ultimate er en god støvsuger uden håndstøvsuger-modul. Den er særlig god til krummeoptag på hårde gulve og håroptag på gulvtæpper."

Vis mer ▼

5. Samsung Jet 90 Multi

Samsung Jet 90 Multi

8.4 / 10

samsung jet 90 multi test

Beskrivelse: Samsung Jet 90 Multi er en svært letthåndterlig og brukervennlig støvsuger, som blant annet omtales som svært enkel å manøvrere.

Støvsugeren har en lav egenvekt, og passer derfor perfekt for deg som vil unngå unødig belastning på armer og rygg mens du rengjører huset.
Forbrukermagasinet DinSide.no sammenligner faktisk Samsung Jet 90 Multi med toppmodellene fra ingen andre enn Dyson, og de trekker blant annet frem at Jet 90 Multi faktisk er enklere å bruke.

Tek.no ser seg også fornøyde med Samsung Jet 90 Multi, og nevner blant annet at sugekraften er svært god, samtidig som den enkelt får med seg dyrehår opp fra gulvet.
DinSide.no nevner for øvrig at sugekraften ikke helt kan måle seg med de aller beste modellene på markedet, men jevnt over er dette allikevel et svært godt kjøp.

Batteritiden er det også lite å utsette på, og etter kun 210 minutter er støvsugeren fulladet - og klar for bruk i omkring 60 minutter (avhengig av intensitetsnivået du stiller inn støvsugeren med).

Samsung Jet 90 Multi er en svært robust støvsuger, som leveres med god sugekraft. Den håndterer dyrehår med glans, men vi skulle gjerne sett at det fulgte med litt flere munnstykker.

8.5 / 10
Tek.no

"En kraftfull støvsuger som det er behagelig å støvsuge med."

Vis mer ▼
6.6 / 10
DinSide.no

"Lett å manøvrere, bøyelig skaft gjør at man kommer til på vanskelige steder, kraftig LED-lys, god pris"

Vis mer ▼

6. Dyson Cyclone V10 Absolute

Dyson Cyclone V10 Absolute

8.1 / 10

Dyson Cyclone V10 Absolute test

Beskrivelse: Dyson Cyclone V10 Absolute har jevnt over mottatt gode tilbakemeldinger fra testerne, og mottok blant annet terningkast 5 i TV2 hjelper deg sin test av trådløse støvsugere.

V10 Absolute omtales som en av de kraftigste støvsugerne som er å få tak i på markedet, og den svært kraftige motoren gjør at du enkelt får med deg støv og annet skitt som ligger på gulvet.
Dersom du har dyr i hus, har også Dyson Cyclone V10 Absolute mottatt skryt for å håndtere hår med glans - selv på tepper og i møbler.

Denne modellen leveres også med et solid utvalg av ekstrautstyr, og vi nevner blant annet 6 ulike munnstykker, en praktisk docking-stasjon, samt et eget rensehode.

Til tross for den kraftige motoren, har Dyson klart å holde egenvekten til støvsugeren lav - og med en vekt på kun 2,7 kg oppleves støvsugeren som enkel å manøvrere rundt i hjemmet.
Det amerikanske forbrukermagasinet RTings.com trekker for øvrig frem at selve konstruksjonen oppfattes som mindre solid, og mye av årsaken til dette er nok at de fleste komponentene er av plastikk.

Èn annen negativ faktor som flere av testerne har trukket frem er det faktumet at man må holde inne knappen på støvsugeren hele tiden mens man støvsuger, noe som i lengden kan bli et lite irritasjonsmoment.

Dyson Cyclone V10 Absolute er kort og godt en kraftig støvsuger, som leveres med svært god sugekraft - samtidig som den gjør en imponerende god jobb både på tepper og møbler.

10 / 10
TrustedReviews.com

"Powerful, long-lasting and incredibly good at, well, everything, the Dyson Cyclone V10 is capable of acting as the only vacuum cleaner you need to keep your house tidy. Since the launch of the V11, the V10 is now better value, so could well be the better choice for many people."

Vis mer ▼
8.3 / 10
DinSide.no

"God sugeeffekt, masse tilbehør, lett å manøvrere, glir lett også på tepper"

Vis mer ▼
8.3 / 10
RTings.com

"The Dyson Cyclone V10 Absolute is great for bare floors. It easily picks up pet hair as well as small and large debris, and it has good maneuverability. However, it has a plasticky build that doesn't feel very sturdy. There are also a lot of parts that need ongoing maintenance. Luckily, there are virtually no recurring costs."

Vis mer ▼
8.3 / 10
TV2.no

"God oppsugningsevne, mye ekstrautstyr. Trekker ned at man må holde inne knappen når man støvsuger."

Vis mer ▼
8.0 / 10
Tek.no

"V10 er noe bedre enn sin forgjenger. Den har litt bedre batteritid og har enda kraftigere motor. Men det må sies at dette ikke akkurat er noen budsjett-støvsuger. Med en pris på rundt 6500 kroner er den testens dyreste. "

Vis mer ▼

Klikk her for å vise alle testene (+1)

8.0 / 10
Wired

"Redesigned to be lighter and easier to handle. Amazing sucking power. Runs quiet. Battery lasts one hour and charges in less than four. Bigger bin requires fewer trips to the trash can."

Vis mer ▼

7. Dyson V11 Absolute Extra

Dyson V11 Absolute Extra

8.1 / 10

Dyson V11 Absolute Extra Test

Beskrivelse: V11 Absolute Extra er nok en solid, håndholdt støvsuger fra Dyson - og i følge testerne skuffer heller ikke denne modellen.

Dyson V11 Absolute Extra har en egenvekt på kun 3,1 kilo, og har mottatt skryt fra testerne da den føles svært enkel og behagelig i bruk.
Magasinet DinSide.no bemerker seg også at støvsugeren takler dørterskler med glans, og testerne er rett og slett imponerte over hvor enkelt det er å rengjøre med denne modellen.

Dyson har gjennom de siste årene blitt kjent for å levere støvsugere med solid sugekraft, og V11 Absolute Extra er intet unntak - både forbrukerne og testerne skryter av sugeevnen, og det er svært lite på gulvet som støvsugeren ikke får med seg.

Likt som søstermodellene leveres også Dyson V11 Absolute Extra med et eget, oversiktlig LED-panel, som blant annet viser informasjon om gjenværende batteritid.
Selve batteritiden er anslått til å være omkring 60 minutter, men avhenger naturligvis i stor grad av hvor høy effekt du arbeider med.

Likt som de fleste andre trådløse støvsugere leveres V11 Absolute Extra med støvbeholder, som har en total kapasitet på 0,8 liter - og flere har rapportert om at den er svært enkel å tømme.

En gjenganger hos de ulike Dyson-støvsugerne er for øvrig at man konstant må holde inne på-knappen mens man støvsuger - og dessverre finner man også denne funksjonaliteten hos Dyson V11 Absolute Extra.

Dyson V11 Absolute Extra er kort og godt en svært letthåndterlig og kraftig støvsuger, som leveres med en solid motor - og god batteritid!

8.3 / 10
DinSide.no

"Lett i hånden, svært god å manøvrere, går over dørterskler, svært god sugeeffekt, enkel tømming av støvbeholderen, LED-display viser batteritid, god batteritid, rikt med tilbehør"

Vis mer ▼

8. Philips SpeedPro Max XC8049

Philips SpeedPro Max XC8049

7.7 / 10

Philips SpeedPro Max XC8049

Beskrivelse: Philips SpeedPro Max XC8049 er en trådløs støvsuger, som leveres med en total batteritid på hele 70 minutter.

Det britiske nettstedet GoodHouseKeeping.com har vurdert denne støvsugeren, og er alt i alt svært fornøyde med produktet.
Testerne trekker blant annet frem at støvsugeren er svært enkel å bruke, og at den glir over både mykt og hardt underlag meget lett.

Støvsugeren er også utstyrt med et hendig LED-display, som til enhver tid gir deg informasjon om hvor mye batteri som gjenstår.

På fremsiden av munnstykket finner du også hele 3 LED-lys, som fører til at du enkelt kan støvsuge når det er mørkt - og i tillegg få god sikt når du støvsuger i mørke kroker.

Testerne trekker for øvrig frem høyden som en negativ faktor, da selve støvsugeren i seg selv er nokså høy.

8.2 / 10
GoodHouseKeeping.com

"The Philips Speed-Pro Max is an attractive stick-cordless vacuum cleaner that boasts a very handy turbo mode. It is a sleek, multi-coloured vacuum which claims to have a runtime of 60 minutes when used on low power mode. The charging time is a long five hours, but the results of this vacuum are worth the wait."

Vis mer ▼

9. Bosch Zoo ProAnimal (BCH6ZOOO)

Bosch Zoo ProAnimal (BCH6ZOOO)

7.6 / 10

Bosch BCH6ZOOO test

Beskrivelse: Bosch Zoo ProAnimal føyer seg inn i rekken av trådløse støvsugere som er spesielt utviklet for å gjøre en god jobb med dyrehår.

Til tross for at produsenten selv hevder at denne støvsugeren er et ypperlig valg for deg med dyr i hus, er ikke testerne spesielt imponerte over ytelsen.
Det norske forbrukermagasinet Tek.no trekker blant annet frem at relativt store mengder dyrehår faktisk blir sittende igjen i munnstykket etter å ha støvsugd på et teppe.
På den positive siden er munnstykket til Bosch Zoo ProAnimal utstyrt med skarpe fronter, slik at det i praksis hvertfall er enkelt å få med seg hårene opp fra teppet.

Èn av fordelene med Bosch Zoo ProAnimal er at støvsugeren kan "bygges om" til en støvsuger med skulderreim, slik at man enklere kan støvsuge møbler og lignende.
Tænk.dk trekker allikevel frem at det er noe vanskelig å sette sammen denne løsningen, og at de gjerne skulle sett at Bosch fant en noe mer brukervennlig løsning.

Til tross for at testerne ikke er spesielt imponerte over ytelsen på dyrehår, forteller forbrukerne en helt annen historie.
Jevnt over er forbrukerne svært fornøyde med ytelsen både på hardt og mykt underlag, og flere trekker frem at Bosch Zoo ProAnimal tar med seg hundehår med glans.

Til informasjon er batteritiden på laveste nivå omkring 60 minutter, men du må naturligvis regne noe kortere tid dersom du kjører på full styrke.

Bosch Zoo ProAnimal kommer ikke spesielt godt ut i eksperttestene, men forbrukerne er jevnt over svært fornøyd med både sugeevne og håndterbarhet!

6.2 / 10
Tænk.dk

"Oppnådde 6.2 poeng i Tænk.dk's test av trådløse støvsugere."

Vis mer ▼
6.0 / 10
Tek.no

"Bosch Zoo ProAnimal har stiv pris og burde være enda bedre på dyrehår."

Vis mer ▼

10. Philips SpeedPro Max XC8043

Philips SpeedPro Max XC8043

7.5 / 10

Philips SpeedPro Max XC8043/01 Test

Beskrivelse: Philips SpeedPro Max XC8043 er en trådløs støvsuger som leveres med svært god batteritid.

Likt de fleste andre trådløse støvsugere finner man en egen støvbeholder på denne støvsugeren, til fordel for støvsugerposen.
Dette er utvilsomt en fordel, da man slipper å bytte pose ofte - samtidig som man sparer penger ved at man unngår å måtte kjøpe inn nye poser.

Totalt kan Philips SpeedPro Max XC8043 benyttes i hele 70 minutter før den må returneres til laderen, og for å lade støvsugeren helt opp igjen tar det totalt 300 minutter.

Den solide Powerblade-motoren bidrar til å gi Philips SpeedPro Max XC8043 en svært solid sugekraft, og det patenterte SpeedPro-munnstykket gjør en svært god jobb - selv i trange områder, slik som inne ved listene.

Philips SpeedPro Max XC8043 er en letthåndterlig og ergonomisk støvsuger, som leveres med svært god batteritid. Lydnivået er noe høyt, men til gjengjeld er også motoren meget kraftig.

10 / 10
Anbefaler.com

"Den digitale Powerblade-motoren genererer en ekstrem lufthastighet, slik at munnstykket kan ta opp mer støv og smuss fra alle sider. Med den digitale Smart-skjermen kan du alltid kontrollere motoren og justere hastigheten etter dine behov. Den smarte digitale skjermen viser deg også når filteret må rengjøres. Indikatoren for filterrengjøring hjelper deg med å vedlikeholde produktet, som sørger for at du alltid får den høyeste ytelsen."

Vis mer ▼

11. Miele Triflex HX1

Miele Triflex HX1

7.4 / 10

Miele Triflex HX1 test

Beskrivelse: Miele Triflex HX1 er en unik trådløs støvsuger, som totalt kan benyttes i 3 ulike moduser.

I praksis gir dette deg mer fleksibilitet i forhold til bruksmuligheter, og de 3 ulike modusene er henholdsvis håndholdt støvsuging, støvsuging med skaft og støvsuging med forlenget skaft.
Her får du altså 3 støvsugere i ett, noe forbrukerne jevnt over er svært fornøyde med.

Det britiske forbrukermagasinet ExpertReviews.co.uk gir spesielt gode tilbakemeldinger for ytelsen på hardt underlag, og de trekker blant annet frem at sugeevnen oppleves som god - samtidig som at støvsugeren er letthåndterlig.

På den negative siden mener for øvrig testerne at prisen for støvsugeren er noe høy sett i forhold til ytelsen, og i følge ExpertReviews er eksempelvis Dyson et bedre valg når du allerede er oppe i denne prisklassen.

Miele Triflex HX1 er en fleksibel 3-i-1 støvsuger, som gir deg et bredt utvalg av bruksmuligheter. Rengjøringsevnen på hardt underlag er spesielt god, men testerne mener allikevel at prisen er noe høy sett i forhold til ytelsen.

7.0 / 10
Pocket-lint.com

"This battery-powered vacuum feels good quality and has plenty of power to do any job. Plus its modular system means it meets a number of demands that other cleaners can't claim to deliver. But it is expensive."

Vis mer ▼
6.0 / 10
ExpertReviews.co.uk

"The Miele TriFlex HX1 is clearly a high-quality vacuum cleaner. It’s well made, comfortable to use – especially for floor cleaning – it cleans well and battery life is decent. The flexibility of its 3-in-1 design brings something genuinely useful to the table, allowing for more comfortable cleaning that’s easy on the wrist. But, at £479 or more, the TriFlex HX1 is not the cordless vacuum cleaner I’d recommend. That’s because it’s as expensive as the class-leading Dyson V11 (more expensive if you go for the Pro) but nowhere near as good when it comes to cleaning, and also a bit stingy when it comes to the supplied accessories."

Vis mer ▼

12. Electrolux ErgoRapido PowerPro

Electrolux ErgoRapido PowerPro

7.3 / 10

Electrolux Ergorapido PowerPro EER85SSM test

Beskrivelse: Electrolux ErgoRapido PowerPro er en hendig trådløs støvsuger, som leveres med en praktisk 2-i-1 løsning.
Denne løsningen gir deg mulighet til å benytte støvsugeren på tradisjonell måte på gulvet, eller eventuelt som en liten håndholdt støvsuger - som passer perfekt til rengjøring av møbler og lignende.

Det amerikanske magasinet CNet.com tildeler Electrolux ErgoRapido PowerPro totalt 7,2 av 10 poeng - og gir støvsugeren skryt for å yte godt på hardt underlag.
CNet testet også sugeevnen ved å strø sand og sagflis utover gulvet, og Electrolux ErgoRapido PowerPro håndterte dette med glans.

På den negative siden sliter PowerPro med å få med seg alt av dyrehår opp fra gulvet, og ytelsen på myke underlag er ikke i øverste klasse.

Den lave vekten fører for øvrig til at Electrolux ErgoRapido PowerPro er svært enkel å manøvrere - noe både testerne og forbrukerne er enige om.

Electrolux ErgoRapido PowerPro er en kraftig støvsuger, som yter svært godt på hardt underlag. Prisen er langt mer fornuftig enn for mange andre av konkurrentene, og den har mottatt mye skryt for å være svært letthåndterlig!

7.2 / 10
CNet.com

"If you're set on an Electrolux stick vacuum, I recommend the Ergorapido Power over the worse-performing UltraPower Studio, but the Hoover Linx offers superior value and performance."

Vis mer ▼

13. Electrolux Pure F9 Animal

Electrolux Pure F9 Animal

6.8 / 10

Electrolux Pure F9 Test

Beskrivelse: Electrolux Pure F9 Animal er, i følge produsenten, spesielt utviklet for deg som har dyr i hus.

Flere av forbrukerne gir støvsugeren skryt for den solide sugeevnen, og det trekkes blant annet frem at den yter svært godt både på hardt og mykt underlag.
Enkelte av forbrukerne trekker for øvrig frem at den rett og slett suger for hardt, selv på laveste nivå - og resultatet blir at munnstykket "setter seg fast" i gulvtepper og lignende.

På den andre siden gir testerne Electrolux Pure F9 Animal skryt for å ha et svært fleksibelt munnstykke, som gjør det enkelt for deg å rengjøre selv på trange og smale steder i hjemmet.
Støvsugeren leveres også med egne munnstykker som er spesielt tilpasset møbler og annet, noe som gjør at du enkelt kan tilpasse rengjøringen etter ditt behov.

Egenvekten er derimot en faktor både testerne og forbrukerne er mindre fornøyd med.
Electrolux Pure F9 Animal veier nesten 6 kilo, og for mange vil den derfor oppfattes som noe vanskelig å håndtere.

Til tross for at dette er en støvsuger som er spesielt tilpasset for dyrehår, rapporterer blant annet Tek.no om at hårene faktisk setter seg fast i munnstykket - slik at du manuelt må fjerne hårene fra munnstykket.

Electrolux Pure F9 Animal er ikke på nivå med de aller beste støvsugerne på markedet, men med denne modellen kan du allikevel glede deg over god batteritid og solid sugekraft!

7.5 / 10
Tek.no

"En allsidig og god støvsuger, men kunne med fordel vært lettere."

Vis mer ▼

14. Philips PowerPro Duo FC6172

Philips PowerPro Duo FC6172

6.5 / 10

Philips PowerPro Duo FC6172 test

Beskrivelse: Philips PowerPro Duo FC6172 er en trådløs støvsuger, som leveres som en praktisk 2-i-1 løsning.

PowerPro Duo har mottatt skryt fra testerne for å ha en svært god oppsugingsevne, og produktet ble tildelt hele 8 av 10 poeng av det norske forbrukermagasinet Tek.no.

Både forbrukerne og testerne er fornøyde med den hendige 2-i-1 løsningen, hvor du enkelt kan skifte mellom å bruke den lille og den store støvsugeren.

Med i pakken får du 2 ulike munnstykker, som fungerer godt til både lister, karmer og møbler.

Testerne har lite å utsette på batteritiden, og på laveste effekt vil støvsugeren holde i omkring 60 minutter - og omkring 20 minutter på høyeste effekt.

Philips PowerPro Duo FC6172 er en støvsuger som passer til det aller meste. Den har ingen områder hvor den skiller seg ekstremt godt ut, men til gjengjeld har den heller ingen åpenbare svakheter.
Solid og pålitelig!

8.0 / 10
Tek.no

"En god allroundstøvsuger til en overkommelig pris."

Vis mer ▼

15. Electrolux Ergorapido EER77SSM

Electrolux Ergorapido EER77SSM

5.6 / 10

Electrolux Ergorapido EER77SSM test

Beskrivelse: Electrolux Ergorapido EER77SSM har mottatt svært varierte tilbakemeldinger fra testerne og forbrukerne.

Forbrukerne mener på sin side at dette er en god støvsuger, som alt i alt tilfredsstiller de forventningene som ble satt før kjøpet.
Det trekkes også frem at støvsugeren er svært letthåndterlig, som nok i all hovedsak skyldes den lave egenvekten på kun 2,5 kg.

Forbrukerne er også svært fornøyde med at Electrolux Ergorapido er utstyrt med en liten LED-lampe på fremsiden av munnstykket, slik at man enkelt kan støvsuge også når det er mørkt i huset.

Testerne er for øvrig ikke like imponerte over dette produktet, og TV2.no gir støvsugeren kritikk for at den lar mye ligge igjen på gulvet etter rengjøringen er ferdig.

Til tross for at Electrolux Ergorapido EER77SSM har mottatt negative tilbakemeldinger fra testerne, er forbrukerne svært tilfredse med denne støvsugeren - og den omtales blant annet som svært letthåndterlig, samtidig som prisen er meget fornuftig.

3.3 / 10
TV2.no

"Electrolux Ergorapido er den støvsugeren i testen som sliter mest med ris og cornflakes. Den imponerer heller ikke i hverdagssituasjoner. Våre testere liker designet, men synes ikke Electrolux Ergorapido er en erstatning for støvsuger med ledning."

Vis mer ▼