Trampoline Test – Beste Trampoline 2021

Trampoline test

Trampolinen har blitt en vanlig gjenstand i svært mange norske hager, og er en morsom aktivitet for både barn og voksne.

Hvilken trampoline man egentlig bør velge er likevel ikke et enkelt valg.

Vi i samletest.no har derfor samlet inn både ekspertvurderinger og kundeanmeldelser av trampoliner, og kåret beste trampoline i 2021!

Test av trampoliner – Best i test 2021

Kort oppsummert er dette den nåværende rangeringen i vår test av trampoliner.
Du kan naturligvis lese mer om hvert produkt lenger ned i artikkelen!

Obs: Lenkene i denne oppsummeringen leder til den av våre samarbeidspartnere med produktet på lager til best pris.
Merk at rangeringen til enhver tid oppdateres basert på de ulike ekspert- og kundeanmeldelsene!

  1. Berg Favorit
  2. Berg Champion
  3. JumpMaster Rektangulær
  4. JumpMaster Trampoline
  5. Salta Comfort
  6. Pinepeak Trampoline
  7. inSPORTLine Froggy Pro

Ved å handle gjennom våre lenker bidrar du til at vi kan fortsette med det gode arbeidet - for deg, som forbruker.
Klikk her for å lese mer om hvordan vi beregner den totale testscoren!

1. Berg Favorit

Berg Favorit

9.5 / 10

Berg Favorit Test

Beskrivelse: Berg Favorit er kåret til best i test hos det norske forbrukermagasinet best-i-test.nu, og stikker i tillegg av med hele 9.6 av 10 poeng hos fitness-magasinet GetFitness.no

I første omgang trekker testerne frem den svært gode spretten som en av de mest sentrale fordelene, hvor mye av årsaken til dette nok er de 96 bestandige GoldSpring Solo-fjærene.

Testpanelet hos best-i-test.nu trekker også frem at selve byggekvaliteten er i ypperste klasse, og det rapporteres om svært gode og robuste sveiseskjøter langs hele rammen.

Testerne hos GetFitness.no skryter også av selve rammen, og det nevnes blant annet at den er galvanisert - noe som gjør rammen svært bestandig mot våte og regnfulle sommere.

Hverken testerne eller forbrukerne har noe spesielt å utsette på selve sikkerheten.
Sikkerhetsnettet har en total høyde på 180 centimeter, og det finmaskede materiale forhindrer at fingre og tær eventuelt kan sette seg fast.
Prikken over i-en er den selvlukkende inngangen, hvor man altså ikke behøver å passe på at inngangen til trampolinen til enhver tid er lukket.

Den totale vekten til trampolinen er 119 kilo, noe som i praksis er noe tyngre enn mange andre trampoliner.
Årsaken til dette er kort og godt at rammen er mer solid, og er produsert av tyngre og mer robuste materialer.

På den andre siden er den maksimale brukervekten 120 kilo, noe som stemmer godt overens med andre modeller i samme prisklasse.

De eneste negative faktorene som er å finne om denne trampolinen er at kantpolstringen med fordel kunne vært enda litt tykkere, samtidig som at testerne savner en monteringsmanual på norsk.

Obs: Komplett pakke med sikkerhetsnett, forankringssett og stige er nå på tilbud hos hos X-Life!

Berg Favorit høster svært gode tilbakemeldinger fra testerne, og er blant annet kåret til best i test av ekspertene.
Rammen oppfattes som svært robust, og den selvlukkende inngangsmekanismen gir sikkerheten et ytterligere løft!

9.6 / 10
GetFitness.no

"Berg Favorit er utstyrt med 96 bestandige Goldspring Solo-fjærer, som er galvanisert med et korrosjonsbestandig sinklag både innvendig og utvendig for å hindre rust. Selve rammen er naturligvis også galvanisert, noe som passer spesielt godt dersom trampolinen står ute også om vinteren. Berg Favorit er kort og godt en meget god trampoline, som passer perfekt til hele familien!"

Vis mer ▼
9.5 / 10
Best-i-Test.nu

"Favorit er en pen kvalitetstrampoline fra hollandske Berg og kåres til best i test på grunn av kombinasjonen av byggekvalitet, sikkerhet og ytelse til en veldig god pris. Den har en spenstig sprett og er stabil, noe som muliggjør høye hopp som gjør leken morsommere. Rammetykkelsen er solid."

Vis mer ▼

2. Berg Champion

Berg Champion

8.9 / 10

Berg Champion

Beskrivelse: Berg Champion er en svært robust trampoline, som er kåret til beste premiumvalg av både GetFitness.no og Best-i-Test.nu.

Testerne er først og fremst svært imponerte over den elastiske og fleksible hoppeduken.
Noe av det mest unike med denne hoppeduken er den egenutviklede AirFlow-teknologien, som i praksis sikrer 50% høyere luftgjennomstrømning gjennom duken.

Resultatet av dette er kort og godt bedre sprett, og ytelsesmessig er det altså få trampoliner som klarer å konkurrere med Berg Champion.

Videre er hoppeduken festet opp med hele 128 diagonale TwinSpring Gold-fjærer.
Den diagonale plasseringen av fjærene sikrer lavere belastning over tid, og den forventede levetiden for fjærene er dermed betraktelig lengre enn for tradisjonelle trampoliner - hvor fjærene er plassert vertikalt.

Trampolinen har en betraktelig høyere vekt enn mange andre trampoliner, hvor rammen utgjør en stor del av vekten.
Dette bør ikke ansees som en negativ faktor, da rammen er produsert av stabile og robuste materialer - som naturligvis også har en noe høyere egenvekt.

Testerne hos GetFitness.no trekker også frem den selvlukkende mekanismen på sikkerhetsnettet som en stor fordel, og kombinert med den solide kantpolstringen er Berg Champion et trygt og robust premiumvalg!

Dette er trampolinen for deg som er opptatt av både ytelse og kvalitet.
Den unike hoppeduken sikrer svært god sprett, og rammen har en garantitid på hele 10 år!

9.7 / 10
AlleTestVinnere.no

"Som andre trampoliner fra Berg har Grand et sikkerhetsnett med en overlappende åpning som også er selvlukkende. For å oppnå best mulig sprett har denne trampolinen et såkalt Twin Spring-system og en duk som slipper gjennom 50 % mer luft enn enkelte andre duker, noe som gir mindre luftmotstand."

Vis mer ▼
9.5 / 10
Best-i-Test.nu

"Berg Champion er en premium-trampoline for svært krevende brukere, og vi kårer den til beste premiumvalg. Champion klarer å kombinere en myk, dyp sprett med utmerket elastisitet. "

Vis mer ▼
9.4 / 10
GetFitness.no

"Berg Champion er rett og slett en meget solid trampoline, som vil holde i mange år fremover - noe som også reflekteres i garantitiden på rammen, som er 10 år."

Vis mer ▼

3. JumpMaster Rektangulær

JumpMaster Rektangulær

8.5 / 10

JumpMaster Rektangulær Trampoline

Beskrivelse: Ulikt så godt som alle andre trampoliner, leveres denne trampolinen fra JumpMaster med en rektangulær form.

En av de største fordelene med denne type trampoliner er at spretten vil oppleves som både dypere og mer kontrollert.
Dette er også tilfellet for denne trampolinen fra JumpMaster, og testerne hos GetFitness.no gir trampolinen skryt for å ha svært god sprett.

På den andre siden så kan rektangulære trampoliner i enkelte tilfeller være mindre trygt enn de tradisjonelle, runde trampolinene.
Årsaken til dette er enkelt og greit at brukeren ikke automatisk vil trekkes inn mot midten av hoppeduken mens det hoppes, og det er dermed større risiko for å hoppe ut i kantene på trampolinen.

Heldigvis er trampolinen fra JumpMaster utstyrt med solid kantpolstring, samt et sikkerhetsnett på hele 183 centimeter, som veier noe opp for denne ulempen.

Videre har trampolinen mottatt skryt både fra testerne og forbrukerne da den gir svært god plass for brukerne, og med en maksimal brukervekt på hele 150 kilo kan flere være oppe på trampolinen samtidig.

Utover dette fremstår rammen som svært solid, og leveres med livstidsgaranti fra JumpMaster.

Den rektangulære trampolinen fra JumpMaster er et solid valg for deg som er ute etter best mulig sprett.
Hoppeduken er svært romslig, og det høye sikkerhetsnett beskytter mot uhell!

9.0 / 10
GetFitness.no

"Den største fordelen med en rektangulær trampoline er at den bidrar til en dypere og mer kontrollert sprett - samtidig som at rammen er ytterligere forsterket for å tåle den økte belastningen man får med en rektangulær trampoline. Den solide rammen gjenspeiles også i totalvekten til trampolinen, som er hele 162 kg. Ved montering er ikke dette nødvendigvis en fordel, men når trampolinen er i bruk kan du føle deg trygg på at rammen tåler belastningen. JumpMaster er faktisk så trygg på kvaliteten at rammen leveres med livstidsgaranti."

Vis mer ▼

4. JumpMaster Trampoline

JumpMaster Trampoline

8.4 / 10

Jumpmaster Trampoline

Beskrivelse: Denne trampolinen fra JumpMaster har mottatt skryt fra flere hold, og har blant annet blitt kåret til best i test hos GetFitness.no, og beste budsjettvalg hos forbrukernettstedet best-i-test.nu.

Testerne er først og fremst imponerte over den solide rammen, som leveres med intet mindre enn livstidsgaranti.

Både forbrukerne og testerne rapporterer også om at hoppeduken gir svært god sprett, og responsen vil dermed oppleves som meget god når man hopper på trampolinen.
Totalt har hoppeduken en diameter på 4,3 meter, og man har derfor god plass å boltre seg på når man skal hoppe.

Den maksimale brukervekten er 150 kilo, og det er derfor lagt til rette for at flere brukere kan hoppe på trampolinen samtidig.

Flere av testerne trekker også frem sikkerheten som en stor fordel med denne trampolinen.
JumpMaster har valgt å utstyre trampolinen med et finmasket sikkerhetsnett, som i praksis forhindrer at man kan sette fast ben eller armer når man kommer inntil det.
Høyden på sikkerhetsnettet er det også lite å utsette på, da det har en høyde på hele 182 centimeter.

Trampolinen fra JumpMaster er naturligvis også utstyrt med egen kantpolstring, som har en tykkelse på hele 3 centimeter.
Du kan derfor føle deg trygg på at polstringen vil dempe eventuelle fall mot fjærene.

På den negative siden trekker for øvrig flere frem at monteringsmanualen er noe utydelig, samtidig som at sveiseskjøtene kunne vært mer robuste i enkelte partier.

Trampolinen fra JumpMaster er et godt valg for deg som er opptatt av kvalitet, og som samtidig ikke vil tømme hele sparekontoen.
Sikkerheten er ivaretatt, og alt i alt har trampolinen mottatt svært god kritikk på så godt som alle punkter!

9.8 / 10
GetFitness.no

"JumpMaster er et godt valg for deg som setter sikkerheten i høysetet, og vil ha en pålitelig og trygg trampoline. Rammen leveres med livstidsgaranti, og den gode polstringen reduserer risikoen for skader"

Vis mer ▼
9.6 / 10
AlleTestVinnere.no

"Jumpmaster Trampoline kåres til beste billige trampoline i en test hos PriceRunner. Testeren regner den som en trampoline i budsjettklassen, men mener at byggekvaliteten er tilsvarende en mellomklassemodell. Testeren gir også kantbeskyttelsen ros, blant annet for den gode byggekvaliteten og for målene. Spretten vurderes også som veldig god, i det minste for personer som veier mer enn 20 kg."

Vis mer ▼
9.0 / 10
Best-i-Test.nu

"Jumpmaster 4,3 m er en trampoline i øvre budsjettklasse, men har en byggekvalitet som snarere hører hjemme i mellomklassen, og vi kårer den til beste budsjettvalg.Spretten er middels hard, spenstig og muliggjør høye hopp, i hvert fall for personer som veier over 20 kg. Kantbeskyttelsen er av god kvalitet med riktig så gode materialer i forhold til prislappen."

Vis mer ▼

5. Salta Comfort

Salta Comfort

7.3 / 10

Salta Comfort

Beskrivelse: Denne trampolinen leveres av den anerkjente leverandøren Salta Bouncers, som har gjort det stort i utlandet.

Trampolinen har en diameter på 4,3 meter, og man vil derfor ha god plass mens man hopper på trampolinen.

Den maksimale brukervekten er totalt 120 kilo, noe som i praksis gjør det mulig at 2 - 3 barn er oppe på trampolinen samtidig.

Sikkerhetsnettet har en høyde på 180 centimeter, og det finmaskede materialet forhindrer at brukerne kan sette fast fingre og tær når de kommer inntil nettet.

Testmagasinet produktexpert.se var så fornøyd med dette produktet at de tildelte trampolinen hele 8 av 10 poeng, og kåret samtidig trampolinen til årets mest populære valg.

Utover dette har trampolinen en total vekt på 76 kilo, og den er naturligvis også utstyrt med god kantpolstring.

8.0 / 10
ProduktExperter.se

"Kåret til Mest Populære trampoline hos ProduktExperter.se"

Vis mer ▼

6. Pinepeak Trampoline

Pinepeak Trampoline

7 / 10

Pinepeak Trampoline

Beskrivelse: Denne trampolinen fra Pinepeak er et svært fornuftig valg for deg som ønsker å holde budsjettet.

Trampolinen har en total diameter på 4,3 meter, og den maksimale brukervekten er 120 kilo.

Dette tilsier altså at flere kan være oppe på trampolinen samtidig, men den maksimale brukervekten er likevel ikke like høy som for de mer kostbare premiumvalgene - som typisk har en maksimal brukervekt på hele 150 kilo.

Sikkerhetsmessig leverer likevel Pinepeak bra.
Sikkerhetsnettet har en total høyde på 180 centimeter, og kantpolstringen har en bredde på hele 30 centimeter.
Produsenten oppgir for øvrig ikke hvor tykk kantpolstringen er, og dette nevnes heller ikke i testene av produktet.

Trampolinen veier totalt 68 kilo, noe som i praksis tilsier at rammen er av de mindre robuste utgavene - men dette er likevel forventet til en så lav pris som denne trampolinen leveres til.

Kort og godt et greit budsjettvalg!

9.0 / 10
ProduktExperter.se

"Kåret til beste budsjettvalg hos forbrukernettstedet produktexperter.se"

Vis mer ▼

7. inSPORTLine Froggy Pro

inSPORTLine Froggy Pro

6.8 / 10

inSPORTline Froggy Pro

Beskrivelse: Froggy Pro fra inSPORTLine er ikke av de mest solgte trampolinene på markedet, men leveres likevel med tilfredsstillende kvalitet.

Trampolinen har en totalt diameter på 4.3 meter, og den maksimale brukervekten er hele 150 kilo.

I praksis muliggjør dette at flere kan hoppe på trampolinen samtidig, og det 193 centimeter høye sikkerhetsnettet reduserer risikoen for uhell betraktelig.

Selve monteringsprosessen vil for de aller fleste oppfattes som enkel, og GetFitness.no har blant annet trekt frem den enkle monteringsmanualen som en stor fordel.

På den negative siden nevner testerne at de ønsker seg en noe tykkere kantpolstring, og det nevnes også at rammen kunne vært mer solid.

inSPORTLine Froggy Pro er et rimelig budsjettvalg, som generelt sett har mottatt OK tilbakemeldinger.
Trampolinen når ikke helt opp i toppen med de beste premiumvalgene, hvor mye av årsaken er rammen - som rett og slett burde vært mer solid.

8.8 / 10
GetFitness.no

"Sikkerhetsnettet er hele 193 centimeter høyt, og er produsert av et værbestandig PVC-materiale. Hoppeduken er solid, og de 88 fjærene sikrer et godt oppspenn - og dermed god spenst. Som nevnt har trampolinen er lav vekt, da totalvekten er kun 55,7 kilo. Ved montering er dette utvilsomt en fordel, men vi skulle gjerne sett at inSPORTline hadde lagt enda litt mer arbeid i å gjøre rammen mer solid. "

Vis mer ▼