Tredemølle Test – Kåring av Beste Tredemølle 2021

Tredemølle test

Når du skal kjøpe deg en tredemølle til hjemmebruk, er det en god del faktorer du bør ta hensyn til.

Som et absolutt minimum bør tredemøllen være utstyrt med en innebygd treningscomputer, samt gode valgmuligheter for både hastighet og stigning.

I vår test av tredemøller har vi samlet ekspertvurderinger og kundeanmeldelser, og kåret beste tredemølle i 2021.

Test av tredemøller – Best i test 2021

Kort oppsummert er dette den nåværende rangeringen i vår test av tredemøller.
Du kan naturligvis lese mer om hvert produkt lenger ned i artikkelen.

Obs: Lenkene i denne oppsummeringen leder til den av våre samarbeidspartnere med produktet på lager til best pris.
Merk at rangeringen til enhver tid oppdateres basert på de ulike ekspert- og kundeanmeldelsene!

  1. MasterFit TP 150
  2. MasterFit TP 200
  3. Titan Life Athlete T73
  4. X-Erfit Run 100
  5. NordicTrack New T7.0 S
  6. X-erfit Run 200
  7. Reebok Jet 300
  8. Reebok SL8.0
  9. Titan Life T65
  10. Titan Life T95 Pro

Trykk her for å vise alle produktene.. (+18)

Ved å handle gjennom våre lenker bidrar du til at vi kan fortsette med det gode arbeidet - for deg, som forbruker.
Klikk her for å lese mer om hvordan vi beregner den totale testscoren!

1. MasterFit TP 150

MasterFit TP 150

9.4 / 10

Test av MasterFit TP 150

Beskrivelse: MasterFit TP 150 er en svært populær tredemølle, med en topphastighet på totalt 18 km/t.
Tredemøllen er utstyrt med totalt 15 ulike stigningsnivåer, som enkelt justeres hurtigtastene.

TP 150 leveres med totalt 12 forhåndsinstallerte treningsprogrammer, som gjør det enkelt for deg å komme i gang med treningsøkten.
I tillegg til treningsprogrammene, er den integrerte treningscomputeren utstyrt med funksjoner for både tid, distanse, kalorier, hastighet, puls og stigning.

Løpebåndet er 50 centimeter bredt, og 140 centimeter langt - og i tillegg utstyrt med ThreadFlex-dempesystem, som gir 12% mykere demping enn på asfalt.

MasterFit TP 150 har i tillegg til dette mottatt skryt for de innebygde høyttalerne, som enkelt gir deg mulighet til å koble til mobiltelefonen via en lydkabel.

MasterFit TP 150 er et solid valg for deg som er på utkikk etter en robust tredemølle.
Dempingen omtales som svært god, og den innebygde treningscomputeren er svært funksjonsrik.

9.8 / 10
GetFitness.no

"MasterFit TP 150 er en meget god allrounder, som passer til både intensive og lengre treningsøkter. De innebygde transporthjulene, kombinert med foldemekanismen, fører til at tredemøllen er enkel å håndtere. TP 150 har også fått mye skryt fra forbrukerne for at den er enkel å montere – noe som er en sjeldenhet blant tredemøller generelt. Kort og godt er dette en solid tredemølle som passer godt til hjemmebruk, og den kommer derfor svært godt ut i vår test!"

Vis mer ▼
9.1 / 10
HardWorkout.no

"Konkurransen blant tredemøller rundt 20 000kr er tøff, men svært få klarer å levere virkelig gode tredemøller til under 10 000kr. Masterfit TP150 klarer likevel bragden. En 2.5HK motor sørger for å akselerere løpebåndet opp i 18 km/t, og du har 15 ulike stigningsnivåer. Maskinen kommer med 12 forhåndsinnstilte treningsprogrammer, og 3 manuelle programmer."

Vis mer ▼

2. MasterFit TP 200

MasterFit TP 200

9.3 / 10

Masterfit TP 200 Test

Beskrivelse: MasterFit TP 200 er en ny og oppgradert modell av lillebroren, TP 150 - og har blant annet blitt kåret til beste premiumvalg hos GetFitness.no

TP 200 er utstyrt med totalt 15 ulike motstandsnivåer, og hastigheten kan stilles inn til hele 20 km/t.

Testerne har gitt denne tredemøllen skryt da den legger til rette for svært intensive treningsøkter, og kombinert med den innebygde treningscomputeren er dette en sikker vinner.

På treningscomputeren finner du nyttige funksjoner for både tid, hastighet, distanse, kaloriforbruk og pulsnivå.
Pulsen måles enkelte via de integrerte håndpulsmålerne, som er plassert på fremsiden av tredemøllen - rett under selve konsollen.

Testerne er også svært fornøyde med at computeren leveres med 14 forhåndsinstallerte treningsprogrammer, og GetFitness.no trekker blant annet frem at det er svært enkelt å sette i gang med treningen.

Selve løpebåndet har både testerne og forbrukerne sett seg fornøyde med, og med en lengde på hele 150 centimeter passer tredemøllen svært godt til økter med høy hastighet.

Flere har også rapportert om at dempingen er svært god, og man finner samme dempesystem på MasterFit TP 200 som på forgjengeren - som altså gir total 12% bedre demping enn på asfalt.

MasterFit TP 200 er et godt valg for deg som vil ha en robust og pålitelig tredemølle.
Møllen er svært godt egnet til intensive treningsøkter, og dempingen omtales som svært god!

9.8 / 10
GetFitness.no

"MasterFit TP 200 er kort og godt en solid oppgradering av den svært populære lillebroren, TP 150. Det svært romslige løpebåndet gir deg mulighet til å trene slik du selv ønsker, og det innebygde dempesystemet gir hele 12% mykere demping enn på asfalt. Tredemøllen er utstyrt med en maksimal hastighet på hele 20 km/t, slik at du enkelt kan gjennomføre intensive intervalløkter hjemmefra."

Vis mer ▼
9.2 / 10
HardWorkout.no

"Masterfit TP 200 er uten tvil et meget sterk og allsidig tredemølle! Lillebroren har solgt i bøtter og spann, og vi forventer at denne gjør det samme. Et trygt kjøp for både nybegynnere og drevne løpere!"

Vis mer ▼

3. Titan Life Athlete T73

Titan Life Athlete T73

9.0 / 10

Titan Life Athlete T73 Test

Beskrivelse: Titan Life Athlete T73 er levert av den anerkjente leverandøren Titan Life, og er utstyrt med en topphastighet på hele 22 km/t.

Tredemøllen har fått mye skryt for å være svært godt egnet til heftige intervalløkter, så vel som lengre kondisjonsøkter.

Løpebåndet til T73 er 140 centimeter langt, og 51 centimeter bredt - og har fått mye skryt for å være både mykt og behagelig.

Titan Life Athlete har også støtte for flere ulike tilkoblinger, slik at du enkelt kan koble til din mobiltelefon mens du trener.

Både testerne og forbrukerne er også svært fornøyde med den innebygde treningscomputeren, som støtter både pulsmåling, kaloriforbruk, kroppsfettanalyse, tid, hastighet og mye mer.

Utover dette er computeren utstyrt med 24 forhåndsinstallerte treningsprogrammer, slik at du enkelt kan sette i gang med treningen.

Titan Life Athlete T73 har mottatt svært gode tilbakemeldinger fra både testerne og forbrukerne.
Den høye maksimale hastigheten, kombinert med hele 20 stigningsnivåer, legger grunnlaget for svært intensive treningsøkter!

9.4 / 10
GetFitness.no

"Tredemøllen er utstyrt med både pulsmåler, kalorimåler, kroppsfettanalyse, mulighet for filmvisning og bluetooth. Med 24 forhåndsinstallerte programmer er det svært lite du trenger å gjøre selv for å komme i gang med treningen. Løpebåndet på denne tredemøllen er en av de mest behagelige vi har testet så langt. Den gode dempingen gir deg en behagelig treningsøkt, samtidig som skaderisikoen er minimal."

Vis mer ▼
9.4 / 10
HardWorkout.no

"Titan Life Athlete T73 er en tredemølle som passer godt til mer erfarne løpere, men er også perfekt til "nybegynnere". Den har ekstra støtdemping innebygd i løpebanen, og innebygd luftfjæring som bidrar til mer skånsom løpeopplevelse og mindre slitasje på ledd og muskler."

Vis mer ▼

4. X-Erfit Run 100

X-Erfit Run 100

8.9 / 10

X-erfit Run 100 test

Beskrivelse: X-Erfit Run 100 er en enkel og rimelig tredemølle, som passer godt for deg som ønsker å komme i gang med treningen.
Run 100 har en maksimal hastighet på 12 km/t, med totalt 3 ulike stigningsnivåer.

Den innebygde treningscomputeren har støtte for visning av både tid, hastighet, distanse, kalorier, stigning og puls.
I tillegg til dette leveres treningscomputeren med 12 forhåndsinstallerte treningsprogrammer, slik at du enkelt kan komme i gang med treningen.

Svært populær hos forbrukerne!

9.0 / 10
GetFitness.no

"X-Erfit Run 100 er et godt valg for deg som ønsker å øke aktivitetsnivået, og som er på utkikk etter en kompakt og brukervennlig tredemølle. Den maksimale hastigheten 12 km/t, som er tilstrekkelig nok til å løpe eller jogge i et OK tempo. Tredemøllen veier kun 58 kg, og tar lite plass - noe som gjør den ekstra godt egnet til hjemmebruk."

Vis mer ▼
8.0 / 10
HardWorkout.no

"X-erfit Run 100 er en brukervennlig og plassbesparende tredemølle som er perfekt for deg som har begrenset med plass, og som ønsker en enkel tredemøller for noen korte treningsøkter en gang i blant. Den passer fint til å jogge/gå også."

Vis mer ▼

5. NordicTrack New T7.0 S

NordicTrack New T7.0 S

8.9 / 10

NordicTrack New T7.0 Test

Beskrivelse: Tredemøllen NordicTrack New T7.0 S er en solid tredemølle, som leveres med en motor på hele 2,75 HK - med 5,5 HK peak.

New T7.0 S har en maksimal hastighet på 20 km/t, med tilhørende maksimal stigning på 10%.
Løpebåndet er hele 51 centimeter bredt, og utkonkurrerer dermed svært mange av konkurrentene når det kommer til bredde på løpebåndet.

Selve teknologien bak løpebåndet er den velkjente FlexSelect-teknologien, som i praksis tilsier at du selve kan justere dempingen på løpebåndet.

I tillegg til dette leveres NordicTrack New T7.0 S med innebygget støtte for iFit LIVE, slik at du enkelt kan gjennomføre interaktive treningsøkter.

Foruten treningsprogrammene som er tilgjengelig via iFit LIVE, er tredemøllen også utstyrt med 20 forhåndsinstallerte treningsprogrammer.

Kort og godt et realt premiumvalg!

10.0 / 10
HardWorkout.no

"Nordictrack NEW T7.0 S gir deg svært mye til en lav pris. Om du velger denne møllen, kan vi nesten garantere at du blir fornøyd. I hvert fall så lenge du ikke nærmer deg 190cm og vell så det. Da ville vi gått for en mølle med et løpebånd lengre enn 150cm."

Vis mer ▼
9.6 / 10
GetFitness.no

"Det skånsomme og behagelige løpebåndet er basert på NordicTracks egne FlexSelect-dempesystem, som også har den unike egenskapen at dempingen kan justeres. Tredemøllen passer perfekt til både lange treningsøkter og heftige intervaller, og den kraftige 2,75 HK Durx-motoren gjør at hastigheten reguleres raskt. Leveres med innebygde høyttalere og en integrert vifte!"

Vis mer ▼
9.3 / 10
FitRated.com

"If you want a cost effective home treadmill to train on to help give you the best possible results from your efforts, the NordicTrack T7.5S is definitely a machine to consider. This model is going to provide you with many of the same features and benefits that many of their higher end models have but without higher price tag."

Vis mer ▼

6. X-erfit Run 200

X-erfit Run 200

8.8 / 10

X-erfit Run 200 test

Beskrivelse: X-erfit Run 200 er et rimelig og fornuftig budsjettvalg for deg som ønsker å kjøpe din første tredemølle - eller eventuelt deg som har begrenset med plass.

Den maksimale hastigheten til denne tredemøllen er 16 km/t, og stigningen kan enkelt justeres mellom 12 ulike stigningsnivåer.

Til tross for at dette er et rimelig budsjettvalg, er Run 200 utstyrt med en innebygd treningscomputer.
Den innebygde treningscomputeren har støtte for blant annet tid, hastighet, distanse, kaloriforbruk og puls.

Run 200 har fått mye skryt i både ekspert- og kundevurderinger, og en av gjengangerne er at dette er en brukervennlig og plassbesparende tredemølle.

Kåret til beste budsjettvalg 2021 hos fitnessmagasinet GetFitness.no!

9.4 / 10
GetFitness.no

"X-Erfit Run 200 er en god kandidat dersom du skal kjøpe din første tredemølle. Run 200 leveres med 12 forhåndsinstallerte treningsprogrammer, slik at du enkelt kan komme i gang med treningsøkten. Tredemøllen tar ekstremt lite plass, og veier kun 61 kg, noe som gjør den svært godt egnet til hjemmebruk."

Vis mer ▼
8.0 / 10
HardWorkout.no

"X-Erfit Run 200 Er definitivt ikke blant de største og kraftigste, men kanskje det perfekte valget for deg som ønsker å komme i gang med løping/gåing, har liten plass, eller som ønsker å bruke minst mulig penger."

Vis mer ▼

7. Reebok Jet 300

Reebok Jet 300

8.7 / 10

Reebok Jet 300 Test

Beskrivelse: Reebok Jet 300 er, i følge testerne, et solid premiumvalg for deg som er opptatt av kvalitet.
Løpebåndet er utstyrt med støtabsorberende puter, som automatisk tilpasser seg etter brukerens skritt.
Både testerne og forbrukerne har rapportert om at dette dempesystemet fungerer svært godt i praksis, og testerne trekker også frem at løpebåndet fremstår som romslig.

Den maksimale hastigheten til Reebok Jet 300 er hele 20 km/t, og stigningen kan stilles inn til totalt 15%.
Både hastighet og stigning kan enkelt justeres via de intuitive hurtigtastene på treningscomputeren.

Sammenlignet med de aller fleste andre tredemøller på privatmarkedet, er Reebok Jet 300 en svært funksjonsrik mølle - og den innebygde treningscomputeren har blant annet støtte for både tid, hastighet, kaloriforbruk og puls.

I tillegg til dette leveres Reebok Jet 300 også med innebygde høyttalere og støtte for tilkobling via både Bluetooth og USB.

Fått skryt for å være stillegående i bruk!

9.2 / 10
HardWorkout.no

"Reebok Treadmill Jet 300 er en solid og god tredemølle til en god pris. Kombinasjonen av et relativt stort løpebånd, god dempeteknologi og en ellers velutstyrt mølle, gjør dette til en meget god allrounder for mange type løpere. Til dagens pris er dette etter vår vurdering «mest for pengene» OG «det beste kjøpet» for svært mange brukere."

Vis mer ▼
8.2 / 10
GetFitness.no

"Reebok Jet 300 er en komfortabel tredemølle, som er utstyrt med støtabsorberende luftputer, som sikrer en behagelig og skadefri treningsøkt. Møllen kommer med hele 27 forhåndsinstallerte treningsprogrammer, og har en maksimal hastighet på 20 km/t. Det brede løpebåndet gir deg en trygg treningsøkt, og du kan helt fint utføre både intervalltrening og langdistanseløp på denne tredemøllen. Reebok Jet 300 har en lang rekke hendige funksjoner, som blant annet trådløs pulsmåler, kalorimåler og bluetooth-tilkobling. Tredemøllen er også sammenleggbar, noe som gjør den godt egnet til hjemmebruk."

Vis mer ▼
7.5 / 10
AimWorkout.com

"The Reebok jet 300 treadmill is an efficient and effective treadmill which has all the essential and advanced functions along with safety and comfort. The treadmill is made up of high quality making it durable and long lasting d. It is a precise option for domestic purposes. The treadmill is easy to use and get your hands on without any complications. Jet 300 treadmill ensures safety in all aspects providing the users with comfort, entertainment, and security at one go."

Vis mer ▼

8. Reebok SL8.0

Reebok SL8.0

8.4 / 10

Reebok SL 8.0 Test

Beskrivelse: Tredemøllen Reebok SL8.0 er designet med Reeboks egnet SubLite-teknologi, som i all hovedsak skal bidra til en mer behagelig treningsøkt.

Den maksimale hastigheten for SL8.0 er 20 km/t, noe som i de aller fleste tilfeller er mer enn nok til en intensiv treningsøkt.
Ulikt mange andre tredemøller har Reebok SL8.0 også en høy maksimal stigning på hele 18%.

Reebok SL8.0 er også utstyrt med en innebygd treningscomputer, som leveres med total 24 forhåndsinstallerte treningsprogrammer, slik at du raskt kommer i gang med treningen.

Dimensjonene på løpebåndet er hele 152 x 52 centimeter, og du har dermed god plass selv ved intensive intervalløkter.

En annen finurlig detalj er at tredemøllen er utstyrt med innebygde høyttalere, som du enkelt kan koble sammen med mobiltelefonen din.

Kompatibel med Reebok Fitness App!

9.6 / 10
GetFitness.no

" Reebok SL8.0 er et solid premiumvalg for deg som virkelig er opptatt av kvalitet. SL8.0 er utviklet ved hjelp av Reeboks helt egne SubLite-teknologi, som bidrar til svært god stabilitet og demping på løpebåndet. Tredemøllen er utstyrt med en maksimal hastighet på hele 20 km/t, og stigningen kan justeres helt opp til 18% - noe som fører til at Reebok SL8.0 er svært godt egnet til intensive intervalløkter. Selve løpebåndet er svært romslig, og med en bredde på hele 52 centimeter kan du virkelig kjøre på uten å bekymre deg for uhell. Kompatibel med Reebok Fitness App, og leveres med innebygd høyttalere!"

Vis mer ▼
9.1 / 10
HardWorkout.no

"Reebok Treadmill SL8.0 er ikke bare solid, men også en svært funksjonell og allsidig tredemølle. Med sin 3 HK motor kan SL8.0 by på hastigheter fra 1-20 km/t og 18 stigningsintervaller. Maskinen har installert 24 ulike treningsprogrammer, og er i tillegg kompatibel med Reebok Fitness App som gir deg mulighet til å skreddersy og spore treningsøktene mens du løper i virkeligheten."

Vis mer ▼

9. Titan Life T65

Titan Life T65

8.3 / 10

Titan Life T65 Test

Beskrivelse: Titan Life T65 er et solid premiumvalg for deg som ønsker en tredemølle med mulighet for høy hastighet.

Den maksimale hastigheten til Titan Life T65 er hele 22 km/t, og stigningen kan justeres mellom hele 22 ulike stigningsnivåer.

Løpebåndet drives av en kraftig 3 HK motor, og bredden på selve løpebåndet er hele 52 centimeter.

Den innebygde treningscomputeren er utstyrt med svimlende 48 forhåndsinstallerte treningsprogrammer, og har støtte for både håndpuls- og trådløs pulsmåling.

Pulsbelte medfølger!

9.6 / 10
GetFitness.no

"Titan Life har gjort det stort innenfor treningsutstyr til hjemmet de siste årene, og dette med god grunn. Titan Life er kjent for god kvalitet, og tredemøllen T65 er intet unntak. Titan Life T65 er utstyrt med en kraftig 3 HK motor, som totalt gir deg mulighet til å gjennomføre treningsøkter hvor hastigheten er opptil 22 km/t. Stigningsnivået kan naturligvis også enkelt justeres, og du kan velge mellom hele 22 ulike stigningsnivåer. Slik som de fleste andre tredemøller er T65 også utstyrt med en innebygd treningscomputer, med funksjoner for både tid, hastighet, distanse, kaloriforbruk, stigning og puls. Pulsmålingene gjennomføres enkelt via de innebygde håndpulsmålerne – eller eventuelt via det trådløse pulsbeltet som følger med. I tillegg til dette finner man også hele 48 ulike forhåndsinstallerte treningsprogrammer på computeren, slik at du enkelt kommer i gang med treningen. All treningsinformasjon presenteres på en enkel måte gjennom en 5″ LCD-skjerm, som er plassert sammen med hurtigknappene fremst på tredemøllen. Kort og godt et solid valg for deg som trenger en driftssikker og pålitelig tredemølle!"

Vis mer ▼
9.0 / 10
HardWorkout.no

"Titan Life T65 er i utgangspunktet en mer påkostet mølle, men selges i dag til en meget god pris. T95 kommer med en kraftig 3 HK motor med 6 HK Peak. Den når hastigheter på opptil 22 km/t, og har hele 22 ulike stigningsnivåer. Løpebåndet måler 140cm x 52cm, og byr på god støtdemping og komfort. Den er ikke like godt dempet som møllene med NRG-teknologien fra f.eks. Adidas, men er meget god til prisen. Rammen er stabil og trygg, og gjør at maskinen føles stødig å løpe på. Titan Life T65 kommer med en 5″ LCD skjerm som viser aktuell treningsinformasjon, samt mulighet til å velge blant 48 ulike forhåndsinnstilte programmer. Titan Life T65 kan også varte opp med analyse av kroppsfett. Maskinen leveres med flaskeholder og trådløst pulsbelte inkludert. Den kan enkelt slåes sammen og trilles bort."

Vis mer ▼

10. Titan Life T95 Pro

Titan Life T95 Pro

8.3 / 10

Titan Life T95 Pro Test

Beskrivelse: Titan Life T95 Pro er en tredemølle som i utgangspunktet er tiltenkt for det kommersielle markedet, men som nå også har gjort inntog på privatmarkedet.
Tredemøllen er spesielt designet for å håndtere intens bruk over lengre tid, og har derfor fått skryt for å være en pålitelig og holdbar tredemølle.

Selve løpebåndet er et av de mest romslige som er tilgjengelige på privatmarkedet, med en bredde på hele 60 centimeter - og en lengde på 162 centimeter.

Testerne er også imponerte over hvor stabil denne tredemøllen er - og med en egenvekt på hele 185 kg kan du føle deg trygg på at tredemøllen står slik den skal.

Utvalget av forhåndsinstallerte treningsprogrammer er også enormt, og du kan altså velge mellom hele 99 ulike treningsprogrammer.

Leveres med 2 integrerte vifter, samt egen funksjon for måling av kroppsfett!

9.6 / 10
GetFitness.no

"Dimensjonene på løpebåndet har vi også lite negativt å si om. Med en lengde på hele 162 centimeter, kombinert med en bredde på 60 centimeter, har du mer enn nok plass til å boltre deg på - selv når du virkelig pusher på med knallharde intervaller. Løpebåndet til Titan Life T95 Pro er faktisk en av de mest romslige på markedet, og gir ytterligere forsterkning til den solide premium-følelsen denne tredemøllen har."

Vis mer ▼
8.7 / 10
HardWorkout.no

"Du kan velge mellom 99 ulike treningsprogrammer. 2 innebygde vifter samt et tydelig display som viser: tid, hastighet, distanse, kalorier, helning, puls, programprofil og en kropsfett-funksjon. AC-motoren er svært pålitelig og sterk, og brukes kun i tredemøller der det stilles store krav til holdbarheten. Skal du ha det en stødig mølle med stort løpebånd der du bare kan peise på, så er TITAN LIFE T95 Pro et  kanon godt valg! Bare husk at du bør ha  ganske god plass. "

Vis mer ▼

11. Titan Life T90 Pro

Titan Life T90 Pro

8.3 / 10

Titan Life T90 Pro Test

Beskrivelse: Titan Life T90 Pro er et solid premiumvalg for deg som er opptatt av kvalitet.
Ulikt mange andre tredemøller som er myntet på privatmarkedet, er T90 Pro utstyrt med en svært kraftig motor på hele 3 hk - og den maksimale hastigheten er dermed hele 22 km/t.
Stigningen kan enkelt justeres mellom hele 22 ulike nivåer.

Den innebygde treningscomputeren har også fått svært mye skryt for å være oversiktlig, og viser nyttig informasjon om treningsøkten - slik som tid, distanse, kaloriforbruk og puls.

Selve løpebåndet er hele 155 centimeter langt og 54 centimeter bredt, og har fått skryt fra testerne for å være både trygg og komfortabel.

Fått skryt for å være svært stabil i bruk!

9.6 / 10
GetFitness.no

"Titan Life T90 Pro er kort og godt et solid premiumvalg for deg som er opptatt av høy kvalitet, og har et løpebånd få andre tredemøller kan konkurrere med!"

Vis mer ▼
8.8 / 10
HardWorkout.no

"Titan Life T90 Pro er tredemøllen for deg som ønsker en mølle med stort løpebånd og en maskin som tåler mye bruk. Titan Life T90 Pro er i utgangspunktet laget for det kommersielle markedet, men er perfekt for deg som ønsker det beste. Tredemøllen kommer med en kraftig AC motor på 3 hk, og møllen tåler både hard og intens trening. Titan Life T90 Pro anbefales ofte til mosjonsklubber, foreninger og virksomheter, men er vell så bra til supermosjonisten som løper mange timer i uken. T90 Pro kan varte opp med hastigheter opptil 22 km/t, og 22 ulike stigningsnivåer. En stor og oversiktlig skjerm gir deg info om puls, distanse, kalorier, tid, etc., og det gjør det enkelt å velge mellom de 25 innebygde treningsprogrammene. Det er integrerte pulssensoren i håndtakene, men du kan også benytte din egen."

Vis mer ▼

12. Abilica Stream TM 60 AC

Abilica Stream TM 60 AC

8.2 / 10

Abilica Stream TM 60 AC Test

Beskrivelse: Abilica Stream TM 60 AC føyer seg inn i rekken av solide tredemøller fra Abilica, og med denne toppmodellen får du både i pose og sekk.

Tredemøllen har en maksimal hastighet på hele 22 km/t, og stigningen kan stilles inn til hele 15%.
På fremsiden av tredemøllen, under den innebygde treningscomputeren, kan du enkelt justere både hastighet og stigning via de enkle hurtigknappene.

Abilica Stream TM 60 AC har mottatt skryt for å være en slitesterk og stabil tredemølle, og testerne har bemerket seg at selve treningscomputeren fremstår som svært intuitiv og oversiktlig.

Selve løpebåndet er det også lite å utsette på - med en lengde på hele 158 centimeter, og en bredde på 52 centimeter kan Abilica Stream TM 60 AC måle seg med de tredemøllene man typisk finner på et treningssenter.

På den negative siden har denne tredemøllen en noe høyere pris enn mange andre møller myntet på privatmarkedet, og er derfor ikke den mest populære av møllene.

9.4 / 10
HardWorkout.no

"Abilica Stream TM 60 AC er topp tredemølle for bevisste løpere som ønsker seg høy kvalitet og er rå løpsopplevelse! "

Vis mer ▼
8.8 / 10
GetFitness.no

"Abilica Stream TM 60 AC er Abilicas toppmodell for hjemmetrening. Denne solide tredemøllen har en maksimal hastighet på hele 22 km/t, og er utstyrt med en LED-skjerm som viser både tid, hastighet, distanse, kaloriforbruk og puls. Den solide rammen gjør at Stream TM 60 passer perfekt for deg som ønsker en slitesterk tredemølle, som er brukbar i mange år fremover."

Vis mer ▼

13. ProForm Power 995i

ProForm Power 995i

8.2 / 10

Proform Power 995i Test

Beskrivelse: ProForm Power 995i er en tredemølle av høy kvalitet, som har mottatt svært gode tilbakemeldinger fra testerne - både på det norske og det internasjonale markedet.

GetFitness.no tildeler tredemøllen hele 9.6 av 10 poeng, og skryter blant annet av hvor godt denne møllen er egnet til harde og intensive treningsøkter.
Den maksimale hastigheten er hele 22 km/t, og med en maksimal stigning på 12% kan du utvilsomt få testen kondisjonen med en økt på ProForm Power 995i.

Det etablerte ekspertmagasinet TreadmillReviews.net omtaler også ProForm Power 995i som svært brukervennlig, og de trekker blant annet frem det romslige løpebåndet som en av de største fordelene med denne tredemøllen.
Løpebåndet er hele 51 centimeter bredt, og 152 centimeter langt - og du trenger derfor ikke bekymre deg for uhell selv ved harde treningsøkter med høy hastighet.

Flere av testerne nevner også selve dempesystemet på løpebåndet.
Dempingen er designet med ProForm's egne ProShox-dempesystem, som sies å gi hele 28% bedre demping enn på asfalt.

ProForm Power 995i leveres også med en gjennomtenkt og funksjonsrik treningscomputer, hvor du finner funksjoner for både tid, hastighet, kaloriforbruk, stigningsnivå og puls.
Pulsen kan måles via de innebygde håndpulsmålerne, eller eventuelt via et trådløst pulsbelte.

På treningscomputeren finner du også 30 forhåndsinstallerte treningsprogrammer, og dersom ønskelig kan du også integrere møllen opp mot iFit LIVE.
iFit LIVE er en interaktiv treningsplatform, hvor du blant annet mottar spesialtilpassede programmer basert på dine egne mål.

På den negative siden har enkelte av forbrukerne gitt mindre gode tilbakemeldinger, hvor flere trekker frem at installasjonsprosessen oppleves som lite brukervennlig.
Andre nevner at konstruksjonen ikke oppleves som spesielt solid, men her har man for øvrig meninger på begge ender av skalaen.

ProForm Power 995i er en funksjonsrik tredemølle, som har mottatt svært gode tilbakemeldinger fra testerne.
Det brede og romslige løpebåndet, kombinert med den høye hastigheten, gjør denne møllen spesielt godt egnet til intensive intervalløkter.

9.8 / 10
TreadmillReviews.com

"The 995i warrants serious consideration for anyone seeking a good quality treadmill that will last three years or longer. The new ProForm 995i machine runs smoothly and the tilting track is well-cushioned. Plus, it’s rare to get so many workouts on a $1,500 treadmill. The 30 workout apps will keep you busy, and you can activate iFit if you hit a plateau or start to lose interest. An strong machine and a good deal whenever it is on sale, but there are better machines out there if you are stuck paying full price. Keep an eye on ProForm’s website and buy at the right time to avoid regrets."

Vis mer ▼
9.6 / 10
GetFitness.no

"Proform Power 995i oser av kvalitet, og er en tredemølle som passer perfekt for deg som vil ha det beste av det beste. Den maksimale hastigheten er hele 22 km/t, som tilsier at både nybegynnere og erfarne mosjonister kan få seg en skikkelig treningsøkt. Den robuste konstruksjonen gjør at møllen tåler hard bruk over lengre tid!"

Vis mer ▼
9.2 / 10
HardWorkout.no

"ProForm Power 995i er rett og slett en kraftpakke fullspekket med funksjoner. Til denne prisen er det egentlig ingenting å utsette på den. Et soleklart anbefalt kjøp!"

Vis mer ▼
8.9 / 10
FitRated.com

"For its price, the ProForm Power 995i is a quality buy, yes, even in the $500 to $1,000 price range has always been a very competitive market for treadmills."

Vis mer ▼
8.3 / 10
TekGuide.no

"ProForm Power 995is kraftige 3HK-motor er optimal for lange turer. Denne vinner mest for pengene prisen under vår test da dette er en fulkommen tredemølle til en veldig billig penge."

Vis mer ▼

14. ProForm Performance 350i

ProForm Performance 350i

8.1 / 10

Proform Performance 350i Test

Beskrivelse: ProForm Performance 350i har en maksimal hastighet på 16 km/t, og leveres med 16 forhåndsinstallerte treningsprogrammer.

Tredemøllen kan i tillegg til dette kobles opp mot iFit LIVE, hvor du får tilgang til en lang rekke spesialtilpassede treningsprogrammer og økter.

Løpebåndet er basert på ProForms ProShox-system, og tredemøllen passer derfor godt for deg som trenger en ekstra skånsom løsning for ledd og knær.

Merk forøvrig at den totale stigning kun er 10%.

9.2 / 10
GetFitness.no

"ProForm Performance 350i er en solid tredemølle, som leveres med en topphastighet på 16 km/t. Med hele 16 forhåndsinstallerte treningsprogrammer er det svært enkelt å komme i gang med treningsøkten, og dersom du skulle ønske enda flere variasjonsmuligheter kan du enkelt koble tredemøllen opp mot iFit LIVE. Det skånsomme og behagelige løpebåndet er basert på ProForms egne ProShox-dempesystem, og tredemøllen har derfor fått mye skryt for å være skånsom mot ledd og knær. Leveres med innebygde høyttalere!"

Vis mer ▼

15. Reebok Treadmill ZJET 460

Reebok Treadmill ZJET 460

8 / 10

Reebok ZJET 460 Test

Beskrivelse: Reebok Treadmill ZJET 460 er en avansert tredemølle, som har mottatt skryt fra testerne for å tilby et bredt utvalg av funksjoner.

Løpebåndet er blant annet utstyrt med Reeboks egne Air Motion Technology, som i praksis innebærer at båndet gir god støtabsorbering.
Dette er også noe testerne har bemerket seg, og enkelte av testerne omtaler blant annet dempingen som svært god.

Med Reebok Treadmill ZJET 460 kan du selv velge mellom 24 forhåndsinstallerte treningsprogrammer, og den maksimale hastigheten er hele 20 km/t - slik at du enkelte kan gjennomføre intensive treningsøkter.

Den innebygde treningscomputeren gir deg også muligheten til å overvåke treningsøktene, og LCD-skjermen gir deg informasjon om blant annet tid, hastighet, distanse, antall skritt og puls.

Leveres med støtte for Bluetooth-tilkobling, samt 2 integrerte 5W høyttalere!

9.5 / 10
HardWorkout.no

"Reebok Treadmill ZJET 460 + Bluetooth gir deg rett og slett utrolig mye, for veldig lite. Her er det kraft nok og funksjoner nok til den erfarne og kresne, samtidig som den er enkel i bruk og like god til nybegynneren. Dette er en mølle som passer nesten alle typer løpere. Sterkt anbefalt."

Vis mer ▼
9.4 / 10
GymTechReviews.com

"While it is more expensive compared to other models on the market, even other Reebok machines, there are so many benefits and good features that it’s well worth the investment. Plus, knowing its well-constructed and sturdy means it’s going to be a long-lasting treadmill, making the extra cost more worthwhile as you won’t have to replace it. It does take time to set up, but the instructions are easy to follow and comes with all the tools required so it’s all straightforward. The high top-speed and the huge amount of running programmes makes this treadmill great for both beginners and seasoned runners."

Vis mer ▼

16. Master Fitness Wavedeck T5

Master Fitness Wavedeck T5

7.8 / 10

Master Fitness Wavedeck T5 Test

Beskrivelse: Wavedeck T5 er en innovativ tredemølle, utviklet av leverandøren Master Fitness.

Tredemøllen har en maksimal hastighet på 18 km/t, med tilhørende stigning på 15%.

Wavedeck T5 har fått mye skryt i ulike tester for å være en meget skånsom tredemølle, som gir svært god demping for både knærne og anklene.
Dette er altså et godt valg for deg som allerede sliter med ulike belastningsskader, og dermed trenger en ekstra skånsom tredemølle.

Den innebygde treningscomputeren er utstyrt med hele 20 forhåndsinstallerte treningsprogrammer, slik at du enkelt kan komme i gang med treningsøkten.

Selve løpebåndet er 140 centimeter langt, og 50 centimeter bredt - og er dermed egnet for intensive treningsøkter.

Tredemøllen er sammenleggbar, og leveres med innebygd pulsmåler!

10 / 10
Test-Vinner.no

"Dette er en av årets bestselgere, og den har vunnet flere kåringer som «Best i test» og «Beste proffvalg». Denne modellen kommer med en dempende teknologi i båndet, dette betyr at den er fin for harde belastninger, spesielt i knærne."

Vis mer ▼
8.0 / 10
Best-i-Test.nu

"Master Fitness Wave Deck T5 er en spennende tredemølle med et ganske unikt design der selve løpeflaten har en rekke ribber som i kombinasjon med utformingen gir en ekstremt god demping. Den har et futuristisk design med lekre former og en treningskonsoll som henger i luften sammen med en mindre arm som er fast i konstruksjonen."

Vis mer ▼
8.0 / 10
HardWorkout.no

"Det er ikke vanskelig å se av Master Wave Deck T5 skiller seg fra mengden av tredemøller. Maskinen har et helt unikt design der løpebanen består av mange ribber i stedet for en massiv plate, som i kombinasjon med den bølgede formen på slitebanen skaper en fantastisk pute. "

Vis mer ▼

17. Abilica Stream TM 40

Abilica Stream TM 40

7.8 / 10

Abilica Stream TM 40 Test

Beskrivelse: Stream TM 40 er levert av den anerkjente leverandøren Abilica.
Den maksimale hastigheten til denne tredemøllen er hele 22 km/t, mens stigning kan stilles inn til hele 15%.

Dette er testerne svært fornøyde med, og trekker blant annet frem at Abilica Stream TM 40 passer perfekt til heftige intervaller.

Tredemøllen leveres med totalt 12 forhåndsinstallerte treningsprogrammer, og den innebygde treningscomputeren har støtte for både tid, hastighet, distanse og puls..
Pulsen måles via de innebygde håndpulsmålerne, og testerne trekker frem at de savner mulighet for trådløs pulsmåling.

Testerne er forøvrig svært fornøyde med dimensjonene på løpebåndet, og med en bredde på hele 52 centimeter kan du føle deg trygg på at du unngår uheldige overraskelser.

Støtte for tilkobling via Bluetooth, og har fått skryt for å ha svært god demping!

9.2 / 10
HardWorkout.no

"Abilica Stream TM 40 byr på veldig mange flotte funksjoner, mange treningsprogrammer, virtuell løping, et stort og behagelig løpebånd, en stabil ramme, og kvalitet fra et anerkjent merke. Denne er klart anbefalt."

Vis mer ▼
8.2 / 10
GetFitness.no

"Fart – dette er stikkordet for Abilica Stream TM 40. Med en maksimal hastighet på hele 22 km/t, er dette tredemøllen for deg som foretrekker rask løping og intervalltrening. Tredemøllen har en LCD-skjerm som viser informasjon om både tid, hastighet, distanse, kaloriforbruk og puls. Løpeplaten er utstyrt med dempeputer, som gjør at treningsøkten føles behagelig og naturlig. Alt i alt en meget god tredemølle, men får trekk i vår test da den kunne hatt mulighet for mer stigning, samt at det kunne vært flere forhåndsinstallerte treningsprogrammer."

Vis mer ▼

18. Adidas T19

Adidas T19

7.7 / 10

Adidas T19 Test

Beskrivelse: Adidas T19 er en populær tredemølle, som har mottatt skryt for å ha et bredt og behagelig løpebånd.

Den maksimale hastigheten er hele 20 km/t, og den innebygde treningscomputeren leveres med hele 24 forhåndsinstallerte treningsprogrammer.

Funksjonsmessig er dette en av de mer avanserte tredemøllene, og du finner både hånd- og trådløs pulsmåler på denne tredemøllen.

Fått skryt for å ha en svært solid konstruksjon!

9.4 / 10
GetFitness.no

"Adidas T19 har en toppfart på hele 20 km/t, og kan stilles inn med en stigning på hele 15%. Adidas har benyttet seg av NRG Cushioning Technology på løpebåndet, som bidrar til en behagelig treningsøkt. Tredemøllen har mottaker for trådløs pulsmåler – og for deg som ikke skulle ha dette, har den også håndpulssensorer. Løpebåndet er 51 centimeter bredt, som tilsier at du kan bruke tredemøllen til de mer intensive treningsøktene. Med 24 forhåndsinstallerte treningsprogrammer kan du enkelt komme i gang med treningen. Tredemøllen er sammenleggbar, og har en produktvekt på 136 kilo – og vi skulle gjerne sett at produktvekten var noe lavere. Til gjengjeld er konstruksjonen svært solid, og dette føles rett og slett som en real premium-mølle!"

Vis mer ▼

19. DKN RoadRun-i

DKN RoadRun-i

7.5 / 10

DKN RoadRun-i test

Beskrivelse: RoadRun-i er en tredemølle levert av den anerkjente leverandøren DKN.

Tredemøllen er utstyrt med en motor på hele 2,8 HK, og den maksimale hastigheten er hele 20 km/t.

Totalt kan stigningen stilles inn til 12%, jevnt fordelt over 18 forskjellige nivåer.

Selve løpebåndet er 148 centimeter langt, og 53 centimeter bredt - med en tykkelse på 3,3 millimeter, som sikrer god demping.

Den avanserte treningscomputeren er utstyrt med 30 forhåndsinstallerte programmer, og du kan enkelt måle pulsen din - enten via håndpulsmålerne, eller med pulsbelte.

Innebygd bluetooth!

10 / 10
HardWorkout.no

"DKN RoadRun-i er en svært kraftig tredemølle med en høyytelses-motor på 2.8 HK som kan ta deg opp i og hastigheter på 20 km/t og 12% stigning. DKN benytter en teknologi som reduserer strømforbruket med så mye som 40%, noe du kommer til å merke på strømregningen dersom tredemøllen er hyppig i bruk. "

Vis mer ▼

20. Master T25

Master T25

7.4 / 10

Master T25 Test

Beskrivelse: Master T25 leveres med en maksimal hastighet på 20 km/t, og har støtte for pulsmåling via både håndpulsmålere og et eksternt pulsbelte.
Den maksimale stigningen som kan stilles inn på denne tredemøllen er 15%, noe ekspertene har sett seg fornøyd med.
Den innebygde treningscomputeren har støtte for funksjoner som tid, hastighet, distanse, stigning, kaloriforbruk, puls og kroppsfett - og leveres samtidig med hele 36 forhåndsinstallerte treningsprogrammer.
Selve løpebåndet er 140 centimeter langt, og 51 centimeter bredt.
Tredemøllen har fått skryt for å ha god demping, samt en lav total vekt!

9.0 / 10
Best-i-Test.nu

"Master Fitness T25 kåres til «beste budsjettvalg», da den med sin nåværende pris gir utrolig mye tredemølle for pengene. T25 flytter dermed grensen for hva man kan forvente seg av ytelse av en tredemølle i budsjettprisklasse. Med sin kraftige motor akselererer tredemøllen raskt opp til sin høye makshastighet, uten at det avgir for mye støy eller føles ustabilt."

Vis mer ▼
7.6 / 10
GetFitness.no

"Master T25 er en rimelig tredemølle, utstyrt med en sterk motor som passer perfekt til regelmessig hjemmebruk. Møllen har en maksimal hastighet på 20 km/t, og kan stilles inn med en stigning på hele 15%. Via den innebygde LCD-skjermen får du informasjon om blant annet kaloriforbruk, puls og kroppsfett. "

Vis mer ▼

21. Titan Life Athlete T64

Titan Life Athlete T64

7.3 / 10

Titan Life Athlete T64 Test

Beskrivelse: Tredemøllen Titan Life Athlete T64 leveres med hele 24 forhåndsinstallerte treningsprogrammer, og har fått skryt for å være en funksjonsrik tredemølle.

Titan Life Athlete T64 har en maksimal hastighet på 20 km/t, og stigningen kan stilles inn til hele 16%.

Enkelte av testerne har gitt tredemøllen skryt for å være svært funksjonsrik, og den innebygde treningscomputeren har støtte for blant annet tid, distanse, hastighet og kaloriforbruk.

Selve tredemøllen veier kun 73 kg, og har dermed fått skryt for å være svært letthåndterlig.

Dimensjonene på løpebåndet er 140 x 48 centimeter, og testerne har gitt tilbakemelding om at løpebåndet gjerne kunne vært noe lengre.

8.4 / 10
GetFitness.no

"Titan Life Athlete T64 er en solid og pålitelig tredemølle, som passer godt til hjemmebruk. Tredemøllen har en maksimal hastighet på hele 20 km/t, og kombinert med en helning på 16% vil du utvilsomt få deg en god treningsøkt på denne mølla! Athlete T64 kommer med en rekke funksjoner, som blant annet tidtaking, distanse, hastighet, kalorioversikt, kroppsfettmåling og håndpulssensorer. Tredemøllen kommer i tillegg til dette med 24 forhåndsinstallerte programmer, slik at du slipper å sette opp dette manuelt. Med en vekt på kun 73 kg, kombinert med at den er sammenleggbar, er dette en tredemølle som er spesielt godt egnet til hjemmebruk. Til tross for at løpebåndet kunne vært noe lengre, er det behagelig å løpe på møllen."

Vis mer ▼
8.0 / 10
AltForDeg.com

"Oppnådde 8.0 poeng i AltForDeg.com's test."

Vis mer ▼

22. Adidas T19X

Adidas T19X

7.2 / 10

Adidas T19X Test

Beskrivelse: Adidas T19X har fått oppmerksomhet i flere tester, og har fått mye skryt for å ha et mykt og behagelig løpebånd.
Den maksimale hastigheten for Adidas T19X er 20 km/t, og den maksimale stigningen er totalt 15%.
Selve løpebåndet er hele 152 centimeter langt, og 51 centimeter bredt - som i praksis tilsier at dette løpebåndet er svært romslig.
T19X har også fått mye skryt for de avanserte funksjonene som tilbys av den innebygde UltraX-konsollen, som har støtte for blant annet Netflix og Youtube.
37 innebygde treningsprogrammer!

9.6 / 10
GetFitness.no

"Adidas T19X er en skånsom og behagelig tredemølle, som tar godt vare på både ledd og knær i løpet av treningsøkten. T19X har en maksimal hastighet på hele 20 km/t, med en tilhørende maksimal stigning på 15%. Det mest imponerende med denne tredemøllen er allikevel selve løpebåndet."

Vis mer ▼
9.5 / 10
HardWorkout.no

"Adidas Treadmill T19X viser at "skoprodusenten" virkelig er i stand til å levere kvalitets produkter også i dette segmentet. En fantastisk tredemølle til en god pris."

Vis mer ▼

23. Abilica Premium AC

Abilica Premium AC

7 / 10

Abilica Premium AC Test

Beskrivelse: Abilica Premium AC er en tredemølle som i utgangspunktet er myntet på bedriftsmarkedet, som nå også altså er tilgjengelig for den vanlige forbrukeren.
Tredemøllen er utstyrt med en solid 3 HK AC motor, og takler en maksimal hastighet på svimlende 24 km/t.

Løpebåndet er hele 60 centimeter bredt, og 154 centimeter langt - som samlet sett gir en svært romslig løpeoverflate.

Den innebygde treningscomputeren er utstyrt med 20 forhåndsinstallerte treningsprogrammer, og har støtte for trådløs pulsmåling!

8.0 / 10
AltForDeg.com

"Oppnådde 8.0 poeng i AltForDeg.com's test."

Vis mer ▼

24. Master Fitness T35

Master Fitness T35

7 / 10

Master T35

Beskrivelse: Master Fitness T35 er en solid tredemølle som har fått skryt for å være svært brukervennlig.

HardWorkout.no har tildelt tredemøllen hele 9 av 10 poeng, og skryter blant annet av den kraftige motoren.
Motoren gir Master T35 en maksimal hastighet på hele 20 km/t. Samtidig kan stigningen stilles inn til hele 15%. Her er det med andre ord enkelt å gjennomføre intensive treningsøkter!

Testerne er også tilfredse med den innebygde treningscomputeren. Her finner man 36 forhåndsinstallerte treningsprogrammer. Flere av programmene er også pulsstyrte slik at belastningen automatisk tilpasses deg og den formen du er i.

Via den oversiktlige 7-tommers LCD-skjermen får du til enhver tid nyttig informasjon om treningsøkten. Det vises informasjon om både tid, hastighet, distanse, kaloriforbruk og puls.
Pulsmålingene kan enkelt tas via håndpulsmålerne. Eventuelt kan du også bruke et trådløst pulsbelte, men dette følger ikke med i prisen.

Det aller beste med denne mølla er nok likevel løpebåndet. Det er hele 55 centimeter bredt og 150 centimeter langt. God plass, selv ved intensive økter!

Om ønskelig kan T35 slås sammen når den ikke er i bruk, og de innebygde transporthjulene gjør det enklere å flytte på mølla.

På den negative siden er Master T35, med sine 120 kilo, ganske tung. Brukerne savner også mer interaktive og avanserte funksjoner, slik som eksempelvis Bluetooth-tilkobling.

Master T35 er en brukervennlig og solid tredemølle. Mølla leveres med hele 36 innebygde treningsprogrammer!

9.0 / 10
HardWorkout.no

"Dersom du prioriterer høy kvalitet, slitestyrke og høy brukervennlighet fremfor mange mer avanserte funksjoner, så er Master Fitness T35 et godt valg."

Vis mer ▼

25. inSportline inCondi T45i

inSportline inCondi T45i

6.8 / 10

inSportline inCondi T45i

Beskrivelse: inSportline inCondi T45i er en svært letthåndterlig tredemølle, som passer perfekt for deg som har begrenset med plass til rådighet.

Tredemøllen har en produktvekt på kun 69 kg, og er utstyrt med innebygde transporthjul slik at du enkelt kan flytte tredemøllen når den ikke er i bruk.
Dersom det er ønskelig kan du også slå sammen tredemøllen, slik at den tar minimalt med plass.

inSportline inCondi T45i er en relativt kompakt tredemølle, og dette gjenspeiles også på selve løpebåndet - som kun er 130 centimeter langt.

Funksjonsmessig er allikevel inSportline inCondi T45i et svært solid valg.
Den innebygde treningscomputeren er utstyrt med 19 forhåndsinstallerte treningsprogrammer, og er også kompatibel opp mot flere ulike treningsapper - hvor du eksempelvis kan delta i interaktive konkurranser.

inSportline inCondi T45i er en kompakt og letthåndterlig tredemølle, som har fått skryt for sitt brede funksjonsutvalg.
Tredemøllen er svært stillegående i bruk, og passer perfekt for deg som har begrenset med plass til rådighet!

8.8 / 10
HardWorkout.no

"InSPORTline inCondi T45i er rett og slett et utrolig godt kjøp. Ikke bare er den liten og kompakt, men den byr på et hav av funksjoner som kan gjøre treningen både mer givende og moro. Absolutt anbefalt!"

Vis mer ▼

26. Titan Life T80 Pro

Titan Life T80 Pro

6.7 / 10

Titan Life T80 Pro Test

Beskrivelse: Titan Life T80 Pro er et solid premiumvalg for deg som er ute etter høy kvalitet.
T80 Pro er utstyrt med et svært bredt løpebånd, og har derfor fått mye skryt for at den er godt egnet til intensive intervalløkter.
Den maksimale hastigheten for denne tredemøllen er hele 22 km/t, og med de innebygde treningsprogrammene er det lagt godt til rette for en heftig treningsøkt.
I tillegg til dette har tredemøllen også fått skryt for de enkle og brukervennlige transporthjulene.
Leveres med støtte for måling av både puls, kalorier og kroppsfett!

9.2 / 10
GetFitness.no

"Titan Life T80 Pro er en fantastisk god tredemølle, med et meget bredt og behagelig løpebånd. Den totale bredden på løpebåndet er hele 54 centimeter, og tredemøllen er derfor svært godt egnet til både lange kondisjonsøkter og intensive intervaller."

Vis mer ▼
9.0 / 10
HardWorkout.no

"TITAN LIFE T80 Pro er laget for løperen som krever mye av tredemølle, og som er ute etter mølle som du kan ha lenge. En stor LED-skjerm viser hastighet, helling, tid, avstand, kalorier, håndpuls og kroppsfett."

Vis mer ▼

27. Master Fitness T30

Master Fitness T30

6 / 10

Master Fitness T30 Test

Beskrivelse: Master Fitness T30 er en tredemølle som er spesielt utviklet for hjemmebruk.

Treddemøllen er utstyrt med 2,5 HK motor, som totalt gir deg mulighet til å trene med en maksimal hastighet på 20 km/t.

Stigningen kan innstilles til maksimalt 15%, og de innebygde treningsprogrammene vil automatisk justere stigningen underveis.
Totalt er det 25 forhåndsinstallerte treningsprogrammer, samt flere pulsprogrammer.

Løpebåndet på Master Fitness T30 er med sine 52 centimeter relativt bredt, og kombinert med en lengde på 150 centimeter er dette et romslig løpebånd.

Leveres med innebygd håndpulsmåler, og støtte for pulsbelte!

8.0 / 10
HardWorkout.no

"Master Fitness T30 leveres med en effektiv 2.5 HK DC-motor som har kapasitet til hastigheter på opptil 20 km/t og stigninger opp til 15%. En 7-tommers LCD-skjerm gjør det enkelt å holde oversikt over tid, distanse, hastighet, kaloriforbruk og puls. T30 byr på 25 integrerte programmer og flere pulsbaserte programmer."

Vis mer ▼

28. Master Fitness T70

Master Fitness T70

5.5 / 10

Master T70 Test

Beskrivelse: Master Fitness T70 er en tredemølle som i utgangspunktet er myntet på det kommersielle markedet.

Tredemøllen har fått skryt for sin svært solide konstruksjon, og dette gjenspeiles også i vekten til tredemøllen - som er hele 121 kg.

Master Fitness T70 har en maksimal hastighet på hele 20 km/t, med tilhørende maksimal stigning på 15%.

Selve løpebåndet er hele 145 centimeter langt, og 52 centimeter bredt - og er dermed mer enn bredt nok for intensive treningsøkter.

Testerne har også gitt T70 skryt for den gjennomtenkte konsollen i front, som er utstyrt med en helt egen hylle til nettbrett.

Merk forøvrig at tredemøllen ikke er sammenleggbar, og testerne har gitt tilbakemelding om at pulsmåleren oppleves som unøyaktig.

7.5 / 10
Best-i-Test.nu

"Konstruksjonen har forseggjorte materialvalg som gjør tredemøllen stabil, men også tung. Man løper på en flate som føles romslig. Dempingen er imidlertid noe hard, noe man bør tenke på hvis man er følsom for å løpe på hardt underlag. Dessverre er ikke T70 sammenleggbar, noe som betyr at den er vanskelig å stue bort. T70 er utstyrt med en sterk motor, og dette merkes spesielt godt under intervalltrening når man øker og reduserer hastigheten kontinuerlig. Det går relativt raskt å akselerere båndet opp til riktig hastighet. T70 har en relativt høy løpehøyde, så hvis tredemøllen skal stå i kjelleren og du er høy, anbefaler vi at du regner på om takhøyden er tilstrekkelig. Ta høyde for minst 20 centimeter mellom hodet og taket, slik at det føles avslappet å løpe."

Vis mer ▼