Tunturi Cardio Fit R20 Test

tunturi cardio fit r20 test

Inneholder lenker til annonsører

I vår test av romaskinen Tunturi Cardio Fit R20 har vi hentet ut ekspertvurderinger fra flere tiltrodde aktører, som har vektlagt blant annet brukervennlighet, ytelse, slitestyrke og komfort.

Ved å handle gjennom våre lenker bidrar du til at vi kan fortsette med det gode arbeidet - for deg, som forbruker.
Klikk her for å lese mer om hvordan vi beregner den totale testscoren!

Tunturi Cardio Fit R20

7.5 / 10

tunturi cardio fit r20 test

Beskrivelse: Tunturi Cardio Fit R20 er en svært enkel og letthåndterlig romaskin, og leveres med en vekt på kun 15 kilo.

Romaskinen har mottatt gode tilbakemeldinger fra forbrukerne, og testerne er generelt sett tilfredse med produktet.

Dersom du vurdere å gå til innkjøp av Cardio Fit R20, er det allikevel svært viktig å være klar over at dette er en romaskin som er myntet på nybegynnere.
Motstandstypen gir ikke like kraftig belastning som eksempelvis magnetiske eller luftbaserte motstandssystemer, og selve romaskinen vil kunne oppleves som noe ustødig dersom du planlegger å gjennomføre intensive treningsøkter.

På den positive siden er Tunturi Cardio Fit R20 svært letthåndterlig og plassbesparende, og den innebygde treningscomputeren gir nyttig informasjon om treningsøkten - slik som tid, hastighet, antall rotak og estimert kaloriforbruk.

Til tross for at vurderingene generelt sett er gode for denne romaskinen, er det likevel flere som synes det er litt for få motstandsnivåer - og flere nevner også at de gjerne skulle sett at romaskinen hadde flere forhåndsinstallerte treningsprogrammer.

Tunturi Cardio Fit R20 er en svært enkel romaskin, som i all hovedsak er myntet på absolutte nybegynnere.
Romaskinen har en svært lav vekt, og motstanden kan totalt justeres mellom 4 ulike nivåer.

8.0 / 10
HardWorkout.no

"Tunturi Cardio Fit R20 er enkel, men også svært brukervennlig og funksjonell. En super romaskin til deg som ønsker det enkelt."

Vis mer ▼

For å få en full oversikt over de beste romaskinene på markedet anbefaler vi at du tar en titt på vår test av romaskiner!