Tunturi R20 Competence Test

Tunturi R20 Competence Test

Inneholder lenker til annonsører

I vår test av romaskinen Tunturi R20 Competence har vi hentet ut ekspertvurderinger fra flere tiltrodde aktører, som har vektlagt blant annet brukervennlighet, ytelse, slitestyrke og komfort.

Ved å handle gjennom våre lenker bidrar du til at vi kan fortsette med det gode arbeidet - for deg, som forbruker.
Klikk her for å lese mer om hvordan vi beregner den totale testscoren!

Tunturi R20 Competence

7.9 / 10

Tunturi R20 Competence Test

Beskrivelse: Tunturi R20 Competence er en enkel romaskin som passer godt for deg som ønsker å komme i gang med treningen hjemmefra.

Romaskinen omtales som allsidig, og med 8 ulike motstandsnivåer kan du enkelte variere belastningen underveis i trengsøkten.

Den innebygde treningscomputeren er utstyrt med 3 forhåndsinstallerte treningsprogrammer, og gir deg samtidig funksjoner for både tid, antall rotak, distanse, kaloriforbruk og puls.
Pulsmålingene kan gjennomføres via en trådløs pulsmottaker, som for øvrig må kjøpes separat.

I tillegg til dette er R20 Competence utstyrt med innebygde transporthjul, og romaskinen kan enkelt slås sammen når den ikke er i bruk.

På den negative siden omtales romaskinen som noe enkel, og er derfor best egnet til deg som er på utkikk etter din første romaskin.

Tunturi R20 Competence er et godt valg for deg som vil ha en enkel og allsidig romaskin.
Den innebygde treningscomputeren leveres med forhåndsinstallerte treningsprogrammer, og du kan totalt justere motstanden mellom 8 ulike nivåer.

9.4 / 10
GetFitness.no

"Tunturi R20 Compentence er et solid valg for deg som er på utkikk etter en enkel og pålitelig romaskin. Motstanden kan justeres mellom totalt 8 ulike nivåer, og den innebygde treningscomputeren har støtte for pulsmåling via et trådløst pulsbelte."

Vis mer ▼
8.5 / 10
HardWorkout.no

"Tunturi R20 Competence er enkel, men også svært god på det en romaskin skal være god på. Denne maskinen kan gi deg mange gode treningstimer fremover."

Vis mer ▼
8.4 / 10
WorkoutMachines.co.uk

"So, if you are not a pro athlete and you’re looking for a cheap rowing machine that’ll provide you with quality workout sessions like any other high-end machine, the Tunturi R20 perfectly suits you."

Vis mer ▼

For å få en full oversikt over de beste romaskinene på markedet anbefaler vi at du tar en titt på vår test av romaskiner!