Worx Landroid M700 Test

Worx Landroid M700 Test

Inneholder lenker til annonsører

I vår test av robotklipperen Worx Landroid M700 har vi hentet ut ekspertvurderinger fra flere tiltrodde aktører, som har vektlagt blant annet ytelse, brukervennlighet, effektivitet, sikkerhet og konstruksjon.

Ved å handle gjennom våre lenker bidrar du til at vi kan fortsette med det gode arbeidet - for deg, som forbruker.
Klikk her for å lese mer om hvordan vi beregner den totale testscoren!

Worx Landroid M700

9.1 / 10

Worx Landroid M700 Test

Beskrivelse: Worx Landroid M700 har, som navnet tilsier, kapasitet til å takle gressplener på opp til 700 m².
Den maksimale stigningsprosenten er hele 35%, og klipperen har fått mye skryt for å håndtere bratte skråninger med glans.

En av de mest unike faktorene med denne robotklipperen er at den leveres med regnsensor, som er en funksjon man svært sjeldent ser på robotklippere i denne prisklassen.

Klipperen har også mottatt mye skryt for å yte godt selv i høyt gress, som nok skyldes den maksimale klippehøyden - som er hele 60 millimeter!

Klipper svært jevnt, selv i kantene!

9.7 / 10
EasyLawnMowing.co.uk

"The WORX WR142E M700 is a new range of intelligent robotic mowers that automatically know what’s best for your lawn every day. It adapts to the size and shape of your lawn and growth rate of your grass, has a range of accessories and customisable features that make the WORX WR142E M700 agile, safe, accurate, quiet and is perfect for medium lawns up to 700m². "

Vis mer ▼
9.0 / 10
HjemOgHage.no

"Worx er ikke den meste anerkjente leverandøren her til lands, men de gjør det til gjengjeld stort både i statene og i Canada. Worx tar sikte på å være en totalleverandør av alt som trengs av verktøy til både hus og hage, og har derfor også naturligvis noen robotklippere i sitt arsenal. Worx Landroid M700 er myntet på små og mellomstore gressplener, og viser seg fra sin beste side når gresset er relativt langt – og har fått mye skryt for å klippe svært jevnt, selv i kantene."

Vis mer ▼

For å få en oversikt over de beste robotklipperne, anbefaler vi at du tar en titt på vår test av robotklippere!