X-Erfit Row 200 Test

X-ErFit Row 200 Test

Inneholder lenker til annonsører

I vår test av romaskinen X-Erfit Row 200 har vi hentet ut ekspertvurderinger fra flere tiltrodde aktører, som har vektlagt blant annet brukervennlighet, ytelse, slitestyrke og komfort.

Ved å handle gjennom våre lenker bidrar du til at vi kan fortsette med det gode arbeidet - for deg, som forbruker.
Klikk her for å lese mer om hvordan vi beregner den totale testscoren!

X-Erfit Row 200

8.5 / 10

X-ErFit Row 200 Test

Beskrivelse: X-Erfit Row 200 er en svært rimelig romaskin, som i løpet av den siste tiden har blitt en storfavoritt hos forbrukerne.

Til tross for den svært lave prisen er Row 200 utstyrt med 8 ulike motstandsnivåer, slik at du enkelt kan variere belastningen underveis i treningsøkten.
På fremsiden av romaskinen finner du en praktisk og intuitiv treningscomputer, med funksjoner for både tid, distanse, antall rotak og estimert kaloriforbruk.

Det er for øvrig ikke bare forbrukerne som er imponerte over denne romaskinen.
Treningsmagasinet GetFitness.no har kåret Row 200 til beste budsjettvalg, og gir romaskinen skryt for å være både letthåndterlig, plassbesparende og behagelig i bruk.

En rask gjennomgang av kundeanmeldelsene viser at forbrukerne er av samme oppfatning, og det rapporteres samtidig om at støynivået er holdes på et svært behagelig nivå.

X-Erfit Row 200 er et solid budsjettvalg for deg som skal skaffe din første romaskin.
Romaskinen omtales som både letthåndterlig og plassbesparende, og både forbrukerne og testerne er svært fornøyde med den ergonomiske utformingen.

9.4 / 10
GetFitness.no

"X-Erfit Row 200 er ikke den mest avanserte romaskinen som er å få tak i, men den gjør allikevel det den lover. Treningscomputeren er tilstrekkelig avansert, og den utvidede aluminiumsskinnen fører til at romaskinen passer for de aller fleste."

Vis mer ▼

For å få en full oversikt over de beste romaskinene på markedet anbefaler vi at du tar en titt på vår test av romaskiner!