Xiaomi Roborock Mace H6 Test

Xiaomi Roborock Mace H6 test

Inneholder lenker til annonsører

I vår test av den trådløse støvsugeren Xiaomi Roborock Mace H6 har vi hentet ut ekspertvurderinger fra flere tiltrodde aktører, som har vektlagt blant annet brukervennlighet, sugeevne, batterikapasitet og støynivå.

Ved å handle gjennom våre lenker bidrar du til at vi kan fortsette med det gode arbeidet - for deg, som forbruker.
Klikk her for å lese mer om hvordan vi beregner den totale testscoren!

Xiaomi Roborock Mace H6

9.0 / 10

Xiaomi Roborock Mace H6 test

Beskrivelse: Xiaomi Roborock Mace H6 er en svært letthåndterlig støvsuger, og med en egenvekt på kun 1,4 kilo vil du svært enkelt kunne rengjøre huset ditt uten de store anstrengelsene.

Ulikt flere av konkurrentene, slik som eksempelvis Dyson V11 Absolute, har Xiaomi lansert Roborock Mace H6 med en svært fornuftig pris.
Til tross for den lave prisen, har Roborock Mace H6 mottatt skryt fra flere hold for at den har en meget god sugekraft, og ytelsesmessig gjør den det svært godt - spesielt på hardt underlag.

På den negative siden trekker flere av testerne frem at ytelsen ikke er helt på topp når det kommer til tepper og andre myke underlag, og den sliter noe med å få med seg alt av dyrehåret opp fra underlaget.

Men, dersom du ikke har spesielt mange tepper i boligen din er ikke dette et stort problem - og den lave prisen gjør absolutt dette til et svært godt kjøp.

Xiaomi Roborock Mace H6 er en enkel og letthåndterlig støvsuger, med et svært lavt støynivå. Støvsugeren er et perfekt valg for deg som primært skal rengjøre på harde underlag, og den smidige konstruksjonen gjør at du enkelt kommer til på trange plasser!

10 / 10
VacuumsGuide.com

"Both the Roborock H6 and Dyson V11 clean superbly. The V11 is more powerful, though, while the H6 scores high on weight and compactness. The type to choose, therefore, depends on your particular needs. If looking for a highly usable vacuum and your home is mostly bare floors, I would recommend the Roborock H6. For a home with lots of carpeted areas, or if you already have a handheld for lighter tasks and tight places, I would advise you to pick the Dyson V11."

Vis mer ▼
8.0 / 10
Tek.no

"En jevnt over god støvsuger til en svært behagelig pris"

Vis mer ▼
8.0 / 10
M3.se

"Med H6 Adapt visar Roborock att de är att räkna med även i detta produktsegment. En effektiv rengöring liksom ett brett användningsområde i och med de medföljande olika munstycken liksom ett omfattande filtersystem gör modellen högintressant för den mer krävande användaren. Den kostar förvisso en hel del,men är betydligt billigare än exempelvis Dysons toppmodeller."

Vis mer ▼

For å få en oversikt over de beste trådløse støvsugerne på markedet, anbefaler vi at du tar en titt på vår test av trådløse støvsugere!